• Sava Krpa
    661
    naravno da misli, ta stavio ju je jer misli da je pljunuti Alain Delon na njoj.
  • prefontaine
    4k
    na prvu sam pomislio da je to sad napisao...
  • badjibadara
    7.8k
    @FazeN spremi si ovo negdje

https://streamable.com/x1j91o

Imao sam i video sa tekme protiv SB, braniču podere dres, sudac ga šalje vani da zamjeni i sudi faul za hajduk iz kog izjednače.
  • Kumerle
    1.6k

Jebote kad Jurisic to objavi onda stvarno znas da je bio offside :lol:

Edit: sad vidim prefontaineov post i svemir je opet u ravnoteži
  • Jaki991
    424
    svjestan si da si uvaljao lakat u bulju protivniku i mozda mu slomio nos/arkadu, a prva reakcija ti bude kmecanje prema sucu, odvratno nesto kakav lik
  • Time
    1.4k
    Ne znam zašto ga mi trpimo,sljedeca utakmica sa njima pri rezultatu 2-0 90 minuta jedan odgojni šamar
  • DerHerrKool
    67
    Kupit nekog "igrača pred kraj karijere" sa sjevera, uvest ga u 88. minuti samo da ovog strga onak slučajno. Poslije tekme može izjavit da je zahvalan Dinamu za pruženu priliku i objavit da završava karijeru :rofl:
  • The Undertaker
    8.8k
    Podsjetite me malo koliko su titula u zadnjih 15-20 godina donijeli suci odnosno tko je osvojio prvenstvo ili kup nezasluženo?
  • DerHerrKool
    67
    A kaj bi mi sad trebali stajat i gledat kak se osvajaju te nezaslužene titule, pa onda počet upozoravat, ili?
  • Droljo
    21.6k
    Podsjetite me malo koliko su titula u zadnjih 15-20 godina donijeli suci odnosno tko je osvojio prvenstvo ili kup nezasluženo?The Undertaker

Prošle sezone. Rijeka osvaja na bolji međusobni omjer sa nama a nebi bio da nam onaj peder nije isključio kangu na rujevici.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Rijeka osvaja na bolji međusobni omjer sa nama a nebi bio da nam onaj peder nije isključio kangu na rujevici.Droljo

Ili mozda da je sudio penal na ono Majstorovicevo izbacivanje lopte rukom u korner na Maksimiru.
  • The Undertaker
    8.8k
    Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisalo. Sad znam da je do sudaca. Možete se vi sad uvrijediti ali to je nezrelo razmišljanje i srećom da u klubu tako ne misle, inače ne bi zamijenili 20 igrača, SD, PU i trenera.
    S obzirom da pratim i jednu i drugu stranu puno dulje od većine vas, mogu slobodno konstatirati da je ponašanje navijača Dinama i navijača Hajduka na međumrežju vrlo slično. Isti smo.
    Jedina razlika je što oni imaju organiziran i od kluba plaćen PR na mrežama još od 2009. a mi se tek sada aktiviramo.
  • The Undertaker
    8.8k
    Što se tiče suđenja, kao netko tko prati ligu od osnivanja, suđenje nikad nije bilo bolje i nikad nije manje utjecalo na konačan ishod utakmica, pogotovo otkad je uveden VAR.
  • Paggini
    71.9k
    Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisalo.The Undertaker

Stavljaš ljudima riječi u usta kao i inače. Oboje je točno - i da smo bili loši i da je sudački kriterij bio tragičan.

Svakome od nas ovdje je jasno kao dan da je bitnija ekipa nego sudačke greške, ali to što smo imali lošu ekipu, trenere i vodstvo ne daje za pravo drugim klubovima da dobivaju bodove na naš konto.

Evo recimo ove sezone, nama su uzeli čistu pobjedu u Varaždinu s dvije sramotne greške, 2 boda više. A hajduku su poklonili pobjedu protiv Lokse, 2 boda manje (iako ima i drugih utakmica gdje su svojim odlukama odlučivali pozitivan ishod po hajduk, ali uzmimo loksu).

I sad je razlika već 7 bodova između nas i sad je to već drugačija atmosfera u klubu, svlačionici i među navijačima. Možemo opuštenije ulaziti u utakmice, isprobavati nove opcije, recimo. Možda iskoči novi Bakrar ili Hoxha među ovima koji ne mogu igrati, recimo.
  • DerHerrKool
    67
    Koje su ovo akrobacije. Samo zato kaj smo bili loši lani ne znači da i tako loši nebi bili prvaci da su suci bolji. Jedno ne isključuje drugo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.