• Pacho
    6.4k
    Naravno da ima neobranjivih udaraca, ali i u tim situacijama nije isto kada golman reagira kako spada, ispruzi se i ostane kratak (no homo) ili ostane ukopan na krivoj nozi pa padne kao vreca gnojiva. Odnosno, jednako je rezultatski, ali to mi je kao da usporedujes kada netko iz zicera pogodi stativu sa promasajem koji pogodi tapire u maksimirskom zooloskom. Za jedno kazes jebiga, a za drugo se zapitas je li akter poluretardiran.
  • scooniepenn
    5.7k
    Mislim da je dobar dio komenatra ovdje prilično konstruktivan i da se promišlja naša budućnost na poziciji vratara. Meni prvom nije namjera Nevu vrijeđati, jer to nikad ne činim niti u privatnom životu, već pokušati staviti na stol više nego očite probleme koje on ima. Dosta kolega je ovdje stručno analiziralo njegove tehničke pogreške pa ja koji nisam stručan to sigurno neću. Ono što sam i jučer s ekipom na tribini komentirao je na stranu gol, koji po meni vratar Dinama treba braniti, ali on djeluje toliko nesigurno i izgubljeno da je to zabrinjavajuće. Ostala mi je urezana situacija u 2. poluvremenu u kojoj je Mišiću pobjegla lopte malo preko noge kod bočnog dodavanja te je u luku putovala blizu ruba našeg šesnaesterca prema strani terena bliže Zapadu. Na kraju je situaciju Goda trkom uspio zatvoriti prije igrača Slavena, ali lopta putuje, a naš Neva ukopan na crti i ni maknuti. Kod svakog prekida i kornera nisam u takvoj drami, jer smo miljama bolji u defanzivnom skoku nego lani, ali to nema nikakve veze s golmanom. Stavi na ovu obranu Livakovića i primali bi valjda gol svaku 5. utakmicu.
  • emilperska
    11.9k
    Još kad počmu na ovom forumu pisati tipa kako možete nešto negativno napisati poslije ovakve utakmice?!

Možemo i hoćemo. Sinoć nas nije koštao ali pitanje je vremena kada hoće. Apsolutno nikakva napredak se ne vidi, baš suprotno, tone sve dublje.
    striko

Ovo je zapravo sukus svega. Generalno od pocetka sezone, obrana je vrhunska. Plus veći dio je i napadački dio ekipe bio na nivou i jednostavno se Nevistićeva kriminalna igra amortizirala kroz vrhunsku obranu cijele ekipe i jako dobru realizaciju.

Ali doći će utakmice kada će napad dati samo 1 gol ili eventualno 2, a stoperi nece biti tako ubojiti pa Neva nece imati 3,4 udarca u okvir nego 8,9. Kako trenutno brani, to je sigurnih 2,3 gola u HNLu. E onda idu problemi.

Osim ako on tada ne pronađe unutarnjeg Livija u sebi, kao što je Hoxha pronasao Oršića..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet