• Orc123
    13.4k
    Previse vec puta viđeno. Nema kvalitetu za Dinamo! Next....

Sad mi se jos veca greska cini pustanje Cavline....mogao je dobiti priliku...ovaj i tako ne obrani nista!

Treba nam golman kakav je bio Livi ili Eduardo prije toga....imali su i oni nekad los dan ali ovaj ima samo nekad dobar dan.....to je problem...jos jedan igrac Rijeke kojeg smo masno preplatili i novce bacili u vjetar....ocito da ce tako ispast i Galesic...ne bi vise nikad doveo igraca iz Rijeke samo ako nije realna cijena i da odskace kvalutetom....popusili na igracima Rijeke vise nego na svim ostalim klubovima zajedno!

Oni besplatni kao Gavra i Goda jedino ispali dobri....
  • Jurki
    19.7k
    Nazalost Neva isijava nesigurnost i ak se to osjeti na tribini.. kak se tek onda osjeti u ekipi.
    Zdurat nekak s njim do zime i prodat ga. Ovo vise nema smisla. Svaka ekipa koja zapuca prema nasem golu i ako ide u okvir.. sudac ne treba ni gledati.. moze komotno staviti loptu na kreč na sredini igralista.
    Sreca pa imamo Domingueza i Škota na stoperskim pozicijama pa 99,9 posto sranja pociste.
    Srecom pa je u Hnlu vecina klubova tesko smece pa nam ne stvaraju puno problema.. inace bi se borili s Rijekom na zacelju tablice.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ne treba kupovat golmana, nego probat vratit Čavlinu s posudbe i dat mu priliku na proljeće. Ako je ni on ne iskoristi onda u kupovinu. Do zimskog prijelaznog roka se ne može ništa više.
  • Crni86
    15.7k
    veca greska cini pustanje CavlineOrc123

Kolega negdje pisao za Cavlinu da je egotriper i da navodno se nije bas najbolje uklapao u momcad takvim ponasanjem.

Ali da. Steta kaj nema kvalitetnije zamjene pa da stisne nevu da ispliva ili zavrsi na klupi. Ovako smo niti na nebu niti na zemlji.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Ne treba kupovat golmana, nego probat vratit Čavlinu s posudbe i dat mu priliku na proljeće.Mr Anderson

Čak i nije loša ideja. Ali vidim da Čavlina isto ne brani u Comu, grije klupu. U kakvom je taj stanju, Boga pitaj. Mislio sam da su ga naši poslali na posudbu da brusi formu, a kad ono...
  • Zagi
    11.9k
    Ma da. Za milju dobiješ super kvalitetnog golmana, a mi ćemo grebat po unutarnjim resursima.
    Golman je temelj ekipe. Pare na sunce i ajmo osvojit EL.
  • BBBaranja
    4k

Istu takvu pricu sam cuo i sa osjecke strane kad je bio kod njih..
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Golman je stvarno pozicija na kojoj se ne treba ni štedjeti ni trpjeti. Reći ću čak pozicija na koju razvojni klubovi poput nas ne trebaju bacati preveliki fokus u školi. Jedan Ederson je plaćen 11 mil. Usporedbe radi, neki "Ederson" na poziciji krila u današnjem nogometu košta oko 80 mil. eura. Tolike novce nemamo, ali imamo primjerice 4.6 koliko je Ramsdale, 5.8 Kepa, 5.0 Kotarski, 4.0 Weiss...klase na europskoj razini, a da ne pričam koliko ima ovih poput Pene, rezervnih golmana u najboljim klubovima koji odu na posudbu i isto su klase svjetske razine. Nadalje, golmani slabo mijenjaju klubove i stvarno kad jednog kvalitetnog dovedeš možeš biti siguran barem 3-4 sezone.
  • Carmichael
    290
    OfLonaM.jpeg[/img]

1. slika = lopta u zraku kod peterca, on niti blizu skoka, plus na krivoj nozi?

yASXdm7.jpeg[/img]

2. slika = zapravo se tu vidi koliko je on malo kuta pokrio pri skoku. Dobrih dva i pol metra bi se moglo izbrojati do stative, a do prečke ne treba ni brojati.

Nije najlošiji golman na svijetu, ali ako želimo dobar Dinamo, kvalitetan Dinamo, Nevistić ne može biti prva opcija. Nekad smo pobjeđivali zahvaljujući Livakoviću, sada pobjeđujemo usprskos Nevistiću.

Edit (nisu mi fotografije prošle prvi put)
  • Orc123
    13.4k
    aj da je to prvi put ali on ove sezone je skinuo ono sto bi skinuo i svaki juniorski golman, a primio ono sto ne bi primio svaki juniorski golman...jako sam razocaran sa njim...nisam mislio da ce ispasti bas ovako los....imao i prije oscilacija ali sam mislio da je do momentuma momcadi ali ocito je do nekvalitete...
  • dmil
    1k
    druga slika izgleda blago komicno, covjek se bacio iz mjesta bez odraza
  • Zagi
    11.9k
    Slike nisu dosta. Pogledajte si snimku i usporite da detaljno vidite kaj se događa kod tog slobodnog udarca. Samo gledati njegove kopačke prije i za vrijeme leta lopte.

7:15 nadalje
    Usporite na 0.25 jer tu je pitanje desetinki sekunde.
    U trenutku kontakta Jagišića sa loptom Nevistić KREĆE u mini skok i ne samo to, prebacuje težište tijela na desnu stranu.Na stranu koju čuva, potpuno kontraproduktivno. Tu je već gotovo.
    U zraku ne možeš promijeniti težište , a bez toga nema bacanja u lijevo. Probajte doma, nemoguće je.

Dok on sleti zbog krivog tajminga poskoka, lopta je već debelo preletjela zid i on više nema vremena za odraz, a kamoli pomicanje.
    To prepoznaje i samo se položi i ispruži. Nije dovoljno - gol.

Ovo je toliko bazično da uopće nije specifično ovom sportu. Nemreš biti trener ,a da ti učenik ovo radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet