• Jaki991
    423
    I ne znam koji k se zabio uz tu drugu stativu, ok, cuvas taj kut da te ne lopta ne iznenadi ako ce gadat tvoj kut, al daj stani blize sredini pa te nece ni ovakav udarac toliko iznenadit, nije lik malu mrezicu pogodio
  • Marcinko
    797
    Nije mu postavljanje bilo toliko loše, koliko reakcija, od skakutanja, do odraza do brzine, mene podsjeća na golmane s termina.
  • Zvonkec
    369
    Makabejci su igrali ozbiljnu tekmu kod paoka, grčki golman je par puta vadio kaj neva nebi ni blizu bio, tak da se nadam brutalnoj partiji obrane i napada jer ak bu nas neva trebo vadit neznam kolko bumo se dobro proveli, fakat mi je sve bonuse ispucao, ali mislim da ćemo ga i dalje gledat na golu dok nas (nedo bog) stvarno ne košta bodova. Za Mrčelu neznam, nisam trener, ali ako @rokikaciga neš skuži u par minuta analize, kak ovaj ne vidi kaj mu je i u rijeci bio trener?
  • NVKOD
    8.1k
    U Dinamu se ne živi od starih utakmica i obrana. Braniti u Dinamu znači dokazivati se iz utakmice u utakmicu, a činjenica je da Nevistić nije napredovao niti milimetar, dapače otišao je korak unatrag.

Kao prvo, nema 18 godina da ga moramo trpiti, već ima 27 godina. Kao drugo, čovjek je prestrašen svoje sjene, pričao sam da golman mora biti malo lud, da galami na svoje suigrače. Od njega nikakve reakcije, samo malo rukavice popravi i to je to. Pa daj malo života čovječe!

Treba čim prije tražiti novog golmana jer imam osjećaj da će nam Neva biti samo uteg u EL utakmicama gdje se očekuke od golmana da i nešto obrani. Upravo je golman ključ dobrih utakmica u Europi (Livijeve obrane).
  • Chempers
    865
    Daj više mičite ovog i dajte bilo koga, Filipovic, Znudrl, ovaj iz Belupa, bilo tko bi bio bolji
  • Kermit
    737
    Evo Josko sve objasnio za ovaj gol i fino oprao Nevistica
    2h
    Zg123

Sve je rekao. Zaključak, sve je dobro dok momčad pobjeđuje....
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    ako se dobro sjecam Bjelica je stavio Zagorca na gol iskljucivo jer se Nevistic ozlijedio i da do toga nije doslo ovaj bi i dalje branio svaku.
  • Borovljanin
    326
    Kako sam ljut. S tribine se nije vidjelo, ali šut Jagušića je praktički išao po sredini gola, a Neva pao kao da ga je netko gurnuo sleđa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet