• Jaro
    10.8k
    smijesno makar bi to islo nama u korist.
    Ako ih izbace, racuna se prosijek, sve je po pravilima jer eto tsko pise, ali ta pravila narusavajubregukarnost natjecanja jer nemaju svi jednake sanse. 7 ili manje kkubova (ovismo kad ih izbace) nemaju sanse osvojiti isti broj bodova jer im eto, odluka UEFAe i pravila to ne dopustaju. Kao da nekima odluce dodijeliti 2 boda za pobjedu dok ostalima standard 3...
  • obelix
    133
    Jesam li ja jedini kojem uopce ne bi bilo mrsko da dobijemo recimo nestonizmedu 1 i 2 boda sto je nekako najrealnije?

Imamo utakmicu manje, ne umaramo se i ono najbitnije, tko garantira da cemo mi to dobiti? Previse se to spominje, a oni su u ligi dosta dominantni, izbacili su D.Kijev, odigrali nulu na teskom gostovanju u Solunu i takav ishod nam odgovara vise i od poraza i od nerijesenog. A svi bi potpisali 4 boda u prve 2 tekme po meni.

Naravno da bi regularnost necim takvim bila narusena, ali nemojmo letiti u nebo nakon prvih 15 utakmica gdje je momcad skroz nova
  • Z brega sam
    154
    tko garantira da cemo mi to dobiti?obelix

Nitko ne garantira, ali ako već izgubiš, znas zašto so izgubio, pa onda to što je momčad nova, vidi i korigira greške za dalje.
  • rioda
    10.5k
    Jesam li ja jedini kojem uopce ne bi bilo mrsko da dobijemo recimo nesto izmedu 1 i 2 boda sto je nekako najrealnije?obelix

Nisam skužio dosad točno, dobiva se točan broj bodova određen tim prosjekom (npr. 1,60) ili se zaokružuje na cijeli broj, u ovom slučaju na 2 boda?
  • obelix
    133
    Sve je na dugom stapu i mozda nista od toga, ali dobiva se decinalni dio na kraju; prosjek svih bodova koje tim iz prvog pota ostvari na gostovanju kod tima iz drugog pota kaj je slucaj kod Maccabi : Dinamo
  • OsamŠest
    6.1k
    Vidim da za Maccabi igra Kristijan Belić. Nije li se i on ovdje davno spominjao u kontekstu Dinama? Zvoni mi..
  • prefontaine
    3.9k
    Po kladionicama, Maccabi preuzeo ulogu favorita.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet