• NitkoBitan
    31.9k
    Pobjedit cifute usred srbije u crnim dresovima bi bio antologijski potez. Imam jos jednu ideju za proslavu gola al to nek mi se Beljo javi privatno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Ako misliš da rimski pozdravi gledatelje, to bih tetovirao
  • Pacho
    6.1k
    Ovo je teska lakrdija. Znaci ovaj vikend potencijalno odmaramo igrace za utakmicu koja se mozda nece ni igrati. Bravo UEFA.
  • Orc123
    13.3k
    Ma igrat ce se.....
  • NitkoBitan
    31.9k
    A za to ide kazna, nece se izvuc na rimski pozdrav. Imam bolju ideju, Beljo javi se :cool:
  • hardek
    6.5k
    Najbolje da u četvrtak 2 sata prije utakmice donesu odluku. To je situacija koja utječe na slaganje prvih 11 u nedjelju. Ako nema utakmice u četvrtak onda moraš manje rotirat protiv Slavena
  • Paggini
    71.1k
    kupovinu karte treba poslat Maccabiju presliku putovnice, dokaz o karti za let te mjesto boravka/hotel. Bolesno. Ne znam jel uopce dozvoljeno srpskim drzavljanima ic na tu tekmukadsemasazatalasa

Ekipa i ja u Backoj Topoli nakon sto smo izraelskoj vladi i Mosadu dostavili putovnice, potvrde o nekaznjavanju, domovnice, majčinu vjersku iskaznicu, osobnu na kojoj smo dodali -berg i -stein na prezimena, financijski izvještaj zadnjeg kvartala, social media profile na kojima imamo zastavu izraela i dickpickove obrezanih pimpeka

NCVSecF.jpeg
  • nemapredaje
    6.2k

Kaj, nek s podignutim rukama napravi oblik zdjele s vrhovima prema vani ?
  • austrijanac
    7.9k
    Ja ne bi bio tak siguran da ih neće izbacit.
  • pencilneck
    992
    U slučaju izbacivanja Maccabija i obračunavanja onih bodova navijamo za GOSTE u ovim tekmama:

Lyon (Pot 2) v Salzburg
    C. zvezda (Pot 2) v Lille
    Ferencvaros (Pot 2) v Rangers
    Celtic (Pot 2) v Roma
    V. Plzen (Pot 2) v Porto
    Fenerbahçe (Pot 2) v A. Villa
    PAOK (Pot 2) v Betis
    NORTE

Ja ne vidim ovdje nijednu utakmicu u kojoj bi stavio ruku u vatru da će gosti uzeti 3 boda. Feyenoord je već poražen u Bragi. Uopće nije nemoguće da prosjek bodova gostiju na kraju bude 1.00 ili manji, tako da se nadam da će glasanje Uefe biti NAKON naše utakmice.
  • Infinity
    19.7k
    2.45 na nas. I nismo neki favoritiNitkoBitan

Podcijenili smo ih. Ja prvi. Pisao sam da ih zelim u gostima, jer bi trebalo da lako uzmemo bodove.

U srijedu sam prije nase utakmice pogledao PAOK - Maccabi i rekao bih da je Maccabi jako dobra ekipa. Golman ih je spasio u nekoliko navrata, nevjerojatne intervencije, ali su isto tako imali svoje prilike, cak i bolje nego PAOK. Utakmica je zavrsila 0-0, a moglo je biti 3-3. Remi u svakom slucaju realan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet