• NitkoBitan
    31.9k
    Pobjedit cifute usred srbije u crnim dresovima bi bio antologijski potez. Imam jos jednu ideju za proslavu gola al to nek mi se Beljo javi privatno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Ako misliš da rimski pozdravi gledatelje, to bih tetovirao
  • Pacho
    6.1k
    Ovo je teska lakrdija. Znaci ovaj vikend potencijalno odmaramo igrace za utakmicu koja se mozda nece ni igrati. Bravo UEFA.
  • Orc123
    13.3k
    Ma igrat ce se.....
  • NitkoBitan
    31.9k
    A za to ide kazna, nece se izvuc na rimski pozdrav. Imam bolju ideju, Beljo javi se :cool:
  • hardek
    6.5k
    Najbolje da u četvrtak 2 sata prije utakmice donesu odluku. To je situacija koja utječe na slaganje prvih 11 u nedjelju. Ako nema utakmice u četvrtak onda moraš manje rotirat protiv Slavena
  • Paggini
    71.1k
    kupovinu karte treba poslat Maccabiju presliku putovnice, dokaz o karti za let te mjesto boravka/hotel. Bolesno. Ne znam jel uopce dozvoljeno srpskim drzavljanima ic na tu tekmukadsemasazatalasa

Ekipa i ja u Backoj Topoli nakon sto smo izraelskoj vladi i Mosadu dostavili putovnice, potvrde o nekaznjavanju, domovnice, majčinu vjersku iskaznicu, osobnu na kojoj smo dodali -berg i -stein na prezimena, financijski izvještaj zadnjeg kvartala, social media profile na kojima imamo zastavu izraela i dickpickove obrezanih pimpeka

NCVSecF.jpeg
  • nemapredaje
    6.2k

Kaj, nek s podignutim rukama napravi oblik zdjele s vrhovima prema vani ?
  • austrijanac
    7.9k
    Ja ne bi bio tak siguran da ih neće izbacit.
  • pencilneck
    992
    U slučaju izbacivanja Maccabija i obračunavanja onih bodova navijamo za GOSTE u ovim tekmama:

Lyon (Pot 2) v Salzburg
    C. zvezda (Pot 2) v Lille
    Ferencvaros (Pot 2) v Rangers
    Celtic (Pot 2) v Roma
    V. Plzen (Pot 2) v Porto
    Fenerbahçe (Pot 2) v A. Villa
    PAOK (Pot 2) v Betis
    NORTE

Ja ne vidim ovdje nijednu utakmicu u kojoj bi stavio ruku u vatru da će gosti uzeti 3 boda. Feyenoord je već poražen u Bragi. Uopće nije nemoguće da prosjek bodova gostiju na kraju bude 1.00 ili manji, tako da se nadam da će glasanje Uefe biti NAKON naše utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet