• BBBaranja
    4k

Hoce li utakmica biti pred praznim tribinama?
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Ne znam koliko je istinit onaj clanak iz novina ali ako nije kasno neka netko reagira. Kakvo nocenje u Srbiji pa to je sve samo ne sigurno.Osijek, Vukovar je logicna opcija.
  • don
    16.1k
    više manje. Službeno ne ali do sad je valjda bilo da ulaznice mogu uzet samo Izraelci i to oni koji pošalju neki upit/zamolbu i naravno ljudi iz klubova.
  • NitkoBitan
    31.9k
    "Maccabi igra domaće europske utakmice u Bačkoj Topoli zbog ratne situacije u Izraelu. Sve europske zemlje osim Srbije i Mađarske odbile su dati Izraelu da igraju na njihovom tlu."

Prekrasno, ugodno drustvo. Nego kada ce UEFA omogucit savezima clanovima da demokratski glasaju o izbacivanju izraelskih klubova?

Službeno ne ali do sad je valjda bilo da ulaznice mogu uzet samo Izraelci i to oni koji pošalju neki upit/zamolbu i naravno ljudi iz klubova.don

Bacio sam oko na njihovu sluzbenu stranicu. Za kupovinu karte treba poslat Maccabiju presliku putovnice, dokaz o karti za let te mjesto boravka/hotel. Bolesno. Ne znam jel uopce dozvoljeno srpskim drzavljanima ic na tu tekmu.

Od cijelog stadiona je u prodaji samo jedan mali sektorcic jedne tribine tako da... bit ce sve prazno.
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Nego kada ce UEFa omogucit savezima clanovima da demokratski glasaju o izbacivanju izraelskih klubova?NitkoBitan

Slažem se. Posebno mi je bizarno da jebeni Katar ima pravo govoriti o izbacivanju Izraela,a neki europski savezi, znači članovi UEFE, ne mogu.
    Kužim da je Uefi Katar bitan sponzor i onaj predsjednik Psg-a je u nekakvoj komisiji uefe, ali jebote, nekim državama čiji savezi su u samoj UEFI ne daš pravo da iskažu mišljenje o izbacivanju, a nekakvim pustinjacima s lovom daš. Smiješno.

Garant veće pravo glasa ima jebeni Katar nego npr. Hrvatska ili Slovenija (koje su članice Uefe). Wtf
  • NORTE
    20.3k
    Kakvo nocenje u Srbiji pa to je sve samo ne sigurno.Osijek, Vukovar je logicna opcija.BBB Mataa998

Vjerojatno žele putovati avionom da izbjegnu prelaske granice.

SN:
    dinamo će noćiti u Beogradu, a 200 ulaznica je klub dobio za dinamovu "delegaciju" iliti prijatelje kluba.

Dakle nešto kao za Trnavu.
  • NitkoBitan
    31.9k
    a 200 ulaznica je klub dobio za dinamovu "delegaciju" iliti prijatelje kluba.NORTE

Ima da navijaju. Domacinska atmosfera na stadionu :cool:
  • fakin
    1.3k
    Cini se da se gotovo sigurno iduci tjedan maccabi izbacuje
  • kadsemasazatalasa
    168
    Bacio sam oko na njihovu sluzbenu stranicu. Za kupovinu karte treba poslat Maccabiju presliku putovnice, dokaz o karti za let te mjesto boravka/hotel. Bolesno. Ne znam jel uopce dozvoljeno srpskim drzavljanima ic na tu tekmu

pisao sam već o tome...i protiv dynamo kieva je bilo isto, samo vip sektor. mogli su srbi na tekmu.
  • Kermit
    732

Jel za očekivat dolazak trofaznih radikala na tekmu?
  • kadsemasazatalasa
    168
    Za ovu brijem jako teško.
  • Jurki
    19.7k
    Nekaj razmisljam, da bi mogla Uefa elegantno rijesiti Maccabi iz Europe da posalju suce na njihove utakmice "po zadatku" da ih na ciganski nacin rijese iz takmicenja.
    Barem smo se mi takvih utakmica nagledali u proslosti di su suci bas grdo navlacili za nase protivnike.
  • fakin
    1.3k
    Kako je otkriveno u četvrtak, UEFA planira sljedeći tjedan održati hitan sastanak Izvršnog odbora na kojem će se glasati o zabrani sudjelovanja Izraela u europskim natjecanjima. Navodno velika većina članova podržava suspenziju, što bi gotovo sigurno značilo da Izrael neće moći sudjelovati na Svjetskom prvenstvu za muškarce sljedeće godine.

Mislim da su male sanse da ce utakmice biti uopce
  • prefontaine
    3.9k
    Ma ko ih jebe, registrirati svaku utakmicu 3:0 za protivnika, bez borbe, i to je to. Od iduće sezone ih jednostavno izbrisati iz svih natjecanja i amen. Ako su mogli Ruse, mogu i ćifute
  • veselko tenžera
    6k
    Ako ih izbace i odluka bude da se ide na ovaj prosjek (a očito je to pravilo) to je nama negdje između 1 i 2 boda. Ne znam što misliti o tome, to je kao neki cheat remi gdje si automatski bolji od svih ekipa s istim brojem bodova, a opet ti je uskraćena prilika za osvojite sva 3 i tako se odvojiti od svih tih ekipa. Uglavnom, izvan naše moći je i treba čuvati živce.
    Šta Bog da, vidjet ćemo na kraju što nam je to donijelo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet