• NORTE
    20.7k
    Ovom pobjedom nama apetiti i trebaju rasti, a cilj bi nam svakako trebao biti TOP 8 klubova na kraju prve faze.

U slučaju izbacivanja Maccabija i obračunavanja onih bodova navijamo za GOSTE u ovim tekmama:

Lyon (Pot 2) v Salzburg
    C. zvezda (Pot 2) v Lille
    Ferencvaros (Pot 2) v Rangers
    Celtic (Pot 2) v Roma
    V. Plzen (Pot 2) v Porto
    Fenerbahçe (Pot 2) v A. Villa
    PAOK (Pot 2) v Betis
  • vjeko1701
    19.8k
    Tu je zasad 0 a još su kritični parovi Lyon - RBS i PAOK - Betis. U ostalim utamicama su mi gosti favoriti. Bojim se da bi to lagano moglo biti ispod 2 boda.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Pitanje je samo je li Makabiju to sad stvarno bila jedna na sto maestralna utakmica, ili mogu ponoviti nešto slično opet, a to može znat samo netko tko ih prati
  • pencilneck
    995
    Prosjek će skoro sigurno biti ispod 2. A onda nam je više manje svejedno je li to na kraju 1.01 ili 1.99 bodova. U oba slučaja imamo istu prednost/zaostatak nad klubovima koji osvajaju cijele brojeve bodova. Jedino može biti bitno u odnosu na preostalih 6 klubova kojima će biti otkazane utakmice s Maccabijem, u slučaju da završimo bodovno poravnati s njima pa se gleda tko ima veću decimalu.

Bitno je samo da prosjek ne padne ispod 1 boda jer bi to bilo baš jako loše za nas.
  • criticus
    5.1k
    Al ako se otkaze, mi onda nemamo koeficijent za tu utakmicu ni financijsku nagradu. U prijevodu branimo 3 boda u 7 utakmica. U ovakvom sustavu gdje bod ili 2 određuje jel ideš direktno u LP, playof ili Q2 je to veliki hendikep.
  • NORTE
    20.7k
    Pitanje je samo je li Makabiju to sad stvarno bila jedna na sto maestralna utakmica, ili mogu ponoviti nešto slično opet, a to može znat samo netko tko ih pratiTvrdica McTvrdi

Zapravo još ne znamo ni hoćemo li odigrati tekmu protiv njih, ali izgleda da su po prikazanom u Solunu oni vrlo ozbiljan protivnik.
  • pencilneck
    995
    Ne zna se što će biti s koeficijentom. A za financije bi dobili ono što nam pripada. Svaki bod vrijedi 150.000 eura, dakle ako smo protiv Maccabija dobili npr. 1,5 bodova, pripalo bi nam 225.000 eura od te utakmice.
  • Orc123
    13.5k
    Ja mislim da Izraelce nece izbaciti...
  • NitkoBitan
    32.3k
    2.45 na nas. I nismo neki favoriti.
  • Hnlovac
    3.6k
    prevelik je to lobi
  • Niko1986
    4.1k
    Službeno bez gostovanja u Srbiji.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Upravo došlo na aplikaciji
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Malmo smijenio trenera.
  • BBBaranja
    4.2k

Hoce li utakmica biti pred praznim tribinama?
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Ne znam koliko je istinit onaj clanak iz novina ali ako nije kasno neka netko reagira. Kakvo nocenje u Srbiji pa to je sve samo ne sigurno.Osijek, Vukovar je logicna opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.