• criticus
    5k
    mogli su stavit onda matu sa mertojaka da igra..nece mozda pridonjeti statisticki,al može pomoći..bar bi jeftinije proslishameless86

Ironija je u slijedećem i slobodno me citirajte:
    Igre podsmjehom dočekanog Bakrara su sve ono što su oni priželjkivali da mogu dobiti kapitalcem Rebićem u onom idealnom "mokrom" scenariju (u nešto manje od 120 minuta koje je dobio).
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Meni je najkomicnije sto po njihovim komentarima ljudi pisu da je rebic jos najbolji, da unosi nesto samo da ga odcepi i krene zabijat. Lik izgleda uzasno na terenu, nespreman nezainteresiran. Vidio sam negdje komentar: "rebic bar ima muda prigovorit sucu i otic do njega." Znaci dovukli igraca "kapitalca" placaju ga sluzbeno 450k, nesluzbeno vjerojatno duplo vise da se moze svadat sa sucem.
    Koje stanje uma...
  • db-izbjeglica
    18.5k
    "Čovječe, tko je Dinamo Zagreb? Imaš momčad vrijednu 300 milijuna eura, a protivnik 79 milijuna. Kad to staviš na vagu, vrjedniji si četiri puta. Da prodaš cijelu klupu, možeš sastaviti momčad vrijednu kao dva Dinama. Naravno, u nogometu vrijednost na papiru ne donosi pobjedu. Ali, prijatelju, istakni se na terenu. Zašto si uplašen i nemaš samopouzdanja?", piše Verel.Pacho

kao prvo, nisu europa po apsolutno ničemu, igraju tu na silu i gade se svima.

kao drugo, dinamo je prilikom ždrijeba ovogodišnje europa lige bio prvi pot, fenerbahče drugi pot, što znači da je dinamo u zadnjih 5 godina u europskim natjecanjima uspješniji klub

kao treće, dinamo je i prije 7 godina razvalio taj isti fenerbahče i sad su opet dobili porciju

kao četvrto, hrvatska je nogometno uspješnija zemlja od turske, iako ima preko 20 puta manje stanovnika, a dinamo je uvjerljivo najbolji hrvatski nogometni klub

kao peto, u dinamu su kroz povijest igrali i nogometno formirani puno veći nogometaši nego u fenerbahčeu, uključujuči osvajače zlatne lopte, zlatne kopačke i najvećih mogućih trofeja.

kao šesto, dinamo je klub sa nogomenim identitetom, u kojem većinom igraju domaći igrači i predstavlja jedan nogometni stil, tako je i u srijedu sastav dinama bio takav da je u prvih 11 bilo 6 hrvata, jedan austrijanac koji se preziva ljubičić i jedan slovenac. za razliku od toga, fenerbahče starta sa 2 turčina i igra nogomet sa točno 0% identiteta i posebnosti.

kao šesto, hrvatska je općenito sportski uspješnija zemlja od turske, iako ima preko 20 puta manje stanovnika, što dokazuje i podatak da hrvatska redovito osvaja više medalja na olimpijskim igrama (sramotno)

kao sedmo, fenerbahče je ništa drugo do nakupina ocvalih igrača koji tamo dolaze pokupiti lovu koju nigdje drugo ne mogu dobiti i jedva čekaju otići od tamo.

:smile:
  • mokoxax468
    1.4k
    Ja mislim da ne postoji klub ciji igraci manje vrijede, a da je zadnjih desetak godina dobio Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Villarreal, Betis, Milan, Atalantu, Sevillu, Feyenoord, Ajax, Benficu, Anderlecht, dvaput Fenerbahce...fakin

Bilo bi zapravo jako zanimljivo vidjeti u posljednjih 5/10 godina poredak klubova po broju pobjeda u odnosu na klubove koji imaju veću vrijednost od njih u datom trenutku. Znam da je dosta nezgodno, jer bi to značilo uvezivanje baze utakmica i spajanja s TM bazom
  • Thor
    923
    :rofl: odlicno
  • Chempers
    865

Ovo prevesti i poslati tom kebabliji.

• Danko
    2.3k
    Gordon Sch. nakon što nije dobio priliku otić proslavit naslov hajduka ko što je želio želio, opet je razočaran;

"Očekivao sam više od Fenerbahčea. Razočarali su me. To je bogati klub, sa skupim rosterom, s mnogim igračima koji imaju svoj status u nogometu, poznatim imenima. Zato i jesam razočaran, trebali su se pokazati u puno boljem svjetlu."
  • jp23
    3.4k
    Nek netko provjeri šta je Schifi, jel oduvijek ovakav samo što toga nismo bili svjesni ili?
  • ElDorado
    6.2k
    Zanimljivo je to. Većina tih raznoraznih analitičara i nakon tovara i sad nakon osmanlija više trkeljaju o njima nego o našim kvalitetama. I ekipa s Tribine koju su izbacili nakon tekme trkeljali pol sata kak je Fener loš i zakaj je loš. Ma nabijem vas sve na kurac.
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Al ozbiljno evo, sta se dogodilo Schildenfeldu, u inkubatoru je rekao da je veliki Dinamovac, onda ona izjava o proslavi titule s livajom s kojim nikakve veze nema, nit su bili suigraci u klubu nit u reprezentaciju. Sta se njemu dogodilo pa lupa takve gluposti?
  • plavi72
    1.7k
    Tomas,Schildenfild,Mladinić,Mujčin,Vrsaljko,Moro,Jeličić...ima ih lažnih još(razumijem i nerazumijem),barem da šute,ali eto ih tamo,nemaju tu privilegiju biti dinamovci :heart: :blush:
  • Jurki
    19.7k
    I ekipa s Tribine koju su izbacili nakon tekme trkeljali pol sata kak je Fener loš i zakaj je lošElDorado

Zato nam tak i je. Rijetko se potenciraju dobre stvari koje se naprave, a puno cesce lose one druge strane.
    Jbg nije zanimljivo da se prica kak smo samljeli Turke, vec kak su Turci losi.
    Uostalom koga boli k za njihove probleme, koji klub nema neke probleme?
    Koji klub je perfektno poslozen, da se kupa u novcu, da nema problema sa upravljanjem, nekom pozicijom u momcadi, infrastrukturom itd. Mozda PSG.. al i oni sigurno imaju nekakvi kamencic u cipeli koji ih zulja.
  • tp1997
    2.1k
    al i oni sigurno imaju nekakvi kamencic u cipeli koji ih zulja.Jurki

Eno izgubili od Marseillea prošlo kolo, a nisu ni prvi na tablici...
  • Droljo
    21.4k
    Nek netko provjeri šta je Schifijp23

Šabančina je igrao kod nas i otišao u ljutog rivala fenera Bešiktaš. I sad plače nad lošom igrom fenera. Smeće nek si ga pljuga!
  • Filip85
    954
    Mujčinplavi72

Ovo mi je prvi glas, nisam pratio detaljno njega nakon Dinamove karijere, što je rekao/govorio ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.