• Robi T
    320
    referirao sam se na to kaj su pomiješali Daria i Antonia Melnjaka
  • criticus
    5k
    Jasno je meni na što si se ti referirao. Ja stavljam sudačku organizaciju u fokus.
  • Pacho
    6k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/turski-kolumnist-napao-tedesca-nakon-poraza-od-dinama-covjece-tko-je-dinamo-zagreb/2713452.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

"Čovječe, tko je Dinamo Zagreb? Imaš momčad vrijednu 300 milijuna eura, a protivnik 79 milijuna. Kad to staviš na vagu, vrjedniji si četiri puta. Da prodaš cijelu klupu, možeš sastaviti momčad vrijednu kao dva Dinama. Naravno, u nogometu vrijednost na papiru ne donosi pobjedu. Ali, prijatelju, istakni se na terenu. Zašto si uplašen i nemaš samopouzdanja?", piše Verel.

Dinamo Zagreb je klub koji vam jebe osmanlijske majke vec dugo, a tako cemo i nastaviti.
  • Filip85
    943
    Dinamo 20 pobjeda protiv klubova LP, Fenerbahče 17. Nek' se napuši svoj osmanlijskog k**ca...
  • Krizy
    61.8k
    Nacionalno prvenstvo:
    Dinamo 35-19 Fenerbahce

Nacionalni kup:
    Dinamo 24-7 Fenerbahce

Europski trofeji:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce

Europska finala:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce

Sudjelovanja u Ligi prvaka:
    Dinamo 9-6 Fenerbahce

Tko je Fenerbahce?
  • Paggini
    71k
    protivnik 79 milijunaPacho

S tim da je samo Bennacer 20% vrijednosti, a nema pravo igranja hahah
  • vjeko1701
    19.1k
    Čovječe, tko je Yogurtspor?

Nećete u Europu, niste ni prije!
  • NVKOD
    8k
    Europska finala:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce
    Krizy

Podcjenjuješ nas :grin:
    A gdje je finale protiv Valencije u KVG-u?

Imaš momčad vrijednu 300 milijuna eura, a protivnik 79 milijuna.Pacho

Smradovi ne znaju da je zapravo 70 milijuna, ali je u stvarnosti 55 milki kad Bennacer ne igra... samim time pobjeda je još slađe. Fener small club.
  • Sibirski plavac
    6.3k
    "Turski mediji uglavnom su ogorčeni igrom Fenerbahčea, a oštar je bio kolumnist Aksama, Engin Verel, koji je iskritizirao trenera Fenera, Domenica Tedesca. Usporedio je tržišne vrijednosti momčadi i poručio da se to na terenu mora potvrditi, istaknuvši da je od sastava s takvim budžetom očekivao mnogo više samopouzdanja i inicijative."

Ko je taj? Mmda
    Da citiram Ševu i Lakija
  • NORTE
    20.3k
    kolumnist Aksama, Engin VerelSibirski plavac
    hqdefault.jpg
  • NORTE
    20.3k
    "Čovječe, tko je Dinamo Zagreb? ...", piše Verel.Pacho

Neka pita Mourinha.
  • fakin
    1.3k
    Izgleda da mnogi u Europi ne znaju sta je bilo.

Dinamo je europska institucija.

Ja mislim da ne postoji klub ciji igraci manje vrijede, a da je zadnjih desetak godina dobio Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Villarreal, Betis, Milan, Atalantu, Sevillu, Feyenoord, Ajax, Benficu, Anderlecht, dvaput Fenerbahce...
  • Thor
    875
    sere govna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.