• Robi T
    321
    referirao sam se na to kaj su pomiješali Daria i Antonia Melnjaka
  • criticus
    5k
    Jasno je meni na što si se ti referirao. Ja stavljam sudačku organizaciju u fokus.
  • Pacho
    6.1k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/turski-kolumnist-napao-tedesca-nakon-poraza-od-dinama-covjece-tko-je-dinamo-zagreb/2713452.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

"Čovječe, tko je Dinamo Zagreb? Imaš momčad vrijednu 300 milijuna eura, a protivnik 79 milijuna. Kad to staviš na vagu, vrjedniji si četiri puta. Da prodaš cijelu klupu, možeš sastaviti momčad vrijednu kao dva Dinama. Naravno, u nogometu vrijednost na papiru ne donosi pobjedu. Ali, prijatelju, istakni se na terenu. Zašto si uplašen i nemaš samopouzdanja?", piše Verel.

Dinamo Zagreb je klub koji vam jebe osmanlijske majke vec dugo, a tako cemo i nastaviti.
  • Filip85
    954
    Dinamo 20 pobjeda protiv klubova LP, Fenerbahče 17. Nek' se napuši svoj osmanlijskog k**ca...
  • Krizy
    61.9k
    Nacionalno prvenstvo:
    Dinamo 35-19 Fenerbahce

Nacionalni kup:
    Dinamo 24-7 Fenerbahce

Europski trofeji:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce

Europska finala:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce

Sudjelovanja u Ligi prvaka:
    Dinamo 9-6 Fenerbahce

Tko je Fenerbahce?
  • Paggini
    71.1k
    protivnik 79 milijunaPacho

S tim da je samo Bennacer 20% vrijednosti, a nema pravo igranja hahah
  • vjeko1701
    19.1k
    Čovječe, tko je Yogurtspor?

Nećete u Europu, niste ni prije!
  • NVKOD
    8k
    Europska finala:
    Dinamo 1-0 Fenerbahce
    Krizy

Podcjenjuješ nas :grin:
    A gdje je finale protiv Valencije u KVG-u?

Imaš momčad vrijednu 300 milijuna eura, a protivnik 79 milijuna.Pacho

Smradovi ne znaju da je zapravo 70 milijuna, ali je u stvarnosti 55 milki kad Bennacer ne igra... samim time pobjeda je još slađe. Fener small club.
  • Sibirski plavac
    6.4k
    "Turski mediji uglavnom su ogorčeni igrom Fenerbahčea, a oštar je bio kolumnist Aksama, Engin Verel, koji je iskritizirao trenera Fenera, Domenica Tedesca. Usporedio je tržišne vrijednosti momčadi i poručio da se to na terenu mora potvrditi, istaknuvši da je od sastava s takvim budžetom očekivao mnogo više samopouzdanja i inicijative."

Ko je taj? Mmda
    Da citiram Ševu i Lakija
  • NORTE
    20.3k
    kolumnist Aksama, Engin VerelSibirski plavac
    hqdefault.jpg
  • NORTE
    20.3k
    "Čovječe, tko je Dinamo Zagreb? ...", piše Verel.Pacho

Neka pita Mourinha.
  • fakin
    1.3k
    Izgleda da mnogi u Europi ne znaju sta je bilo.

Dinamo je europska institucija.

Ja mislim da ne postoji klub ciji igraci manje vrijede, a da je zadnjih desetak godina dobio Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Villarreal, Betis, Milan, Atalantu, Sevillu, Feyenoord, Ajax, Benficu, Anderlecht, dvaput Fenerbahce...
  • Thor
    924
    sere govna.
  • criticus
    5k
    Hajdukov kapitalac
    Što je Rebić donio Hajduku?Statistički ne pridonosi, ali čim je na terenu, može pomoći. Oslanja se na jednu stvar...
    Bitno je da je Rebić pozitivan i da daje sve od sebe, kazao je trener Hajduka o igraču iza kojeg je dug period bez kluba, a zatim i nezgodna ozljeda
    Piše: Frane Maršić
  • shameless86
    861
    mogli su stavit onda matu sa mertojaka da igra..nece mozda pridonjeti statisticki,al može pomoći..bar bi jeftinije prosli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.