• vjeko1701
    19.1k
    Tako je. Gol nije problem i nejde mu na dušu. Problem je govor tijela, očit manjak samopouzdanja i nepuzdanost.
  • ElDorado
    6.1k
    Dodao bih da sva ubacivanja koja lete u peterac on samo promatra ukopan na crti. Tak je dobio gol u Vž. Boksanje na kraju poluvremena rezultat upravo te nesigurnosti.
  • Crni86
    15.6k
    dobar primjer je i centarsut iz prvog poluvremena po podu. Nigdje nikoga, on zakopan na crti… na kraju mckenna moro pocistiti u aut jer je bio okrenut ledima i stizali su polako turci.

A kaj tek rec na onu dugu loptu di se povlacio 3,4 koraka u nazad….
  • ivanzg
    410
    Uvjerljivo najslabija karika ove ekipe, nevjerojatno mi je da smo doveli hrpu igrača ove sezone a na golmanskoj poziciji ostali na Nevistiću . Nadam se da je Zvone počeo tražiti novu opciju .
  • ElDorado
    6.1k
    Po nekom narativu meni se čini da je Kova čvrsto stao iza njega. Meni je nekako upitan sada i taj Mrčela, pogotovo u kontekstu ovoga što je rokikaciga analizirao, a što mi je vrlo logično. Možda je vrijeme za neke promjene. Inače, ne želim glumiti insajdera, ali postoje info da je Čavlina bio dosta bahat i umišljen i da su ga odstranili jer nije funkcionirao dobro s ekipom.
  • Dinaminjo
    1.7k
    Ne znam kaj hocete, po instagramu se cini da moze skakutat..
  • Chempers
    864

Lol, pa ovo je krajnje komicno. Iz ovog kuta se tek vidi.
  • jedan u nizu
    15.4k
    Ne krivim ga ni ja za gol, makar sam odmah napisao komentar za to.
    Ali onako se bacit je kriminal.
    On se bacio u stranu a nije se pomaknuo ni milimetar, pa i da je lopta isla sporo, da nije isla kroz sumu nogu, nebi je obranio.
    Da se bacio posteno, zakasnio bi na loptu, primio bi gol jer rijetko tko bi to obranio, ali bi se bacio ko golman, i nebi ni "a" rekao.
    Ovako samo pokazuje da je los.

Sutio sam i branio ga proslu sezonu, smatrao da se treba poslozit u glavi i da ima potencijal, pogotovo sa stabilnijim obranom ispred sebe.
    Ali i sada, uz sve to, i dalje izgleda kao da se izgubio i da je prije 2 godine postao golman.
  • rokikaciga
    5.9k
    evo gledam bas na poslu, na brzini onako, sazetki od ArenaSport yt kanala

Prvi udarac je dobro pokrio kut
    Drugi udarac vrhunska anticipacija, izlazak sa linije, zatvaranje kuteva, "napravio se velikim", dost dobra agilnost, nije srljao na napadaca vec ga je pricekao na 11 metara.. 10/10 reakcija
    Prodao je loptu protivniku gore nego Neva u 25oj minuti. Uzasna odluka, poprecna lopta bez gledanja a protivnik u visokom presingu
    Za ponisteni gol nije mogao nista napraviti
    Obrana u 64 minuti, jako dobra reakcija, pravovremeni izlazak, ne spava na crti, kvalitetan ulazak u udarac
  • prefontaine
    3.8k
    Jbt mislio sam da o Nevistiću pišeš, rekoh si "koji k*rac"
  • Gemišt86
    202
    Pa i nije prije tako lose ispucavao. A onda ga je u ruke uzeo Kelava pa se Neva ugledao na svog ucitelja i silom se trudi pogodit kavez sa majmunima u zoloskom.
  • kinfa95
    538
    tzv dezurni debili
  • Dudu
    2.7k
    Treba ga istrpiti i dati mu podršku.

Fali mu samopouzdanja, ali ako ostatak ekipe nastavi ovako igrati obranu, bit će i njemu puno manji pritisak i doći će to na svoje
  • nemapredaje
    6.2k
    Samo da napomenem da je akcija za prvi gol krenula od njegovog odličnog ispucavanja na Belju.

Koliko kod su druga bila loša, ovo je pogodio.
  • badjibadara
    7.7k
    Samo da napomenem da je akcija za prvi gol krenula od njegovog odličnog ispucavanja na Belju.nemapredaje

Možda je gađao Godu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube