• Blueshadow86
    4.1k
    Realno, nije imao šta ni braniti danas. Ovi su slabo i pucali. A onaj gol se ne brani jer je bila topčina u kut kroz šumu nogu. To ne brani niti jedan golman.
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Definitivno da nije kriv. Ali mene smeta reakcija, pogledaj si udarac iz više kuteva. Što je on s tim svojim bacanjem točno pokrio, prije sam napisao - kraći je kad se baci. O igri nogom ne želim ni razgovarat, kolega @Pacho je napisao da mu se engleski komentator smijo kad ispuca loptu…

Protiv Slavena mora Filipović na gol da vidimo od čega je, ja sam dojma da gori od Nevistića sigurno nije.
  • Silvek1986
    74
    Ispucavanja ko da lopte u životu nije vidio...
  • Vratite nam Istok
    631
    Ovo je do Mrcele, ako nije takve stvari ispravio do sad nece nikad. Sve se isto dogada kao na onoj analizi sta se tu postavila. Covjek pokriva samo ono sta ide u njega.Goncalo Santos

Cuj do Mrcele. Kaj bi on trebao, u par mjeseci ispravit krivo naučene poteze i navike koji je ovaj usađivao u sebe 20 godina?

Neva nije kalibarnza Dinamo. Mozda tehnickini moze biti, ali čim padne samopouzdanje, pisi kuci propalo. Takav golman Dinama ne smije bit.
  • Pacho
    6k

Da, smijao se i zapitao se da li mu je trener to naredio iz nekog razloga. Valjda covjek jos nikad nije vidio nesto takvo.
  • rokikaciga
    5.9k
    Kaj nije Mrcela trener Nevi vec jako dugo vrijeme?

Jebote ja sam uocio jednu veliku manu, a niti imam ikakvog trenerskog iskustva nit sam profi branio nogomet. Imam tu srecu da sam okruzen nogometnim znalcima (golmanski me obrazovala jedna pokojna legenda HR nogometa, a druzim se sa nekim analiticarima, trenerima i bivsim profi igracima) pa komuniciram o nogometu svakodnevno na vecoj razini od birtijaskih prica.

Mrcela ima desetljeca iskustva i ne radi na tome.
  • jakov1
    1k
    druzim se sa nekim analiticarima, trenerima i bivsim profi igracima) pa komuniciram o nogometu svakodnevno na vecoj razini od birtijaskih prica.rokikaciga

Sve pet, ali s ovakvom izjavom zvucis kao Blazicko ili Mihovil Topic.
  • rokikaciga
    5.9k
    bmk iskreno

Razgovor o nogometu mi se ne svodi na "ne vidim Ljubu na terenu kaj on koji kurac radi" ili "Petko izgleda kao da se tek dignuo iz kreveta"

Ja sam svoje znanje i misljenja vise puta tu dokazao.
  • Zg123
    2.6k
    Danas ispucavao lopte ko da je pijan, ostalo se nema sta komentirati jer je bio bez posla
  • Filip85
    938
    Tri duge lopte ispucao u aut u gotovo identično mjesto !? :eyes:
  • hardek
    6.4k
    Rekao bih da ima dvije lijeve, al nisam siguran jel mu desna jača noga.

Za gol nije kriv, al duge lopte kriminal. Bila je i situacija kada je čekao predugo da mislim McKenni doda loptu i onda mu dodao kad ga je igrač već praktički zatvorio.
  • Zagi
    11.8k
    Cuj do Mrcele. Kaj bi on trebao, u par mjeseci ispravit krivo naučene poteze i navike koji je ovaj usađivao u sebe 20 godina?Vratite nam Istok

Mrčelu smo kao i Nevistića pokupili iz Rijeke.
  • Crni86
    15.6k
    Nesiguran, nesigurniji, nevistic.

Bogu hvala nije imao puno posla danas, ovo sta je i imao jako slabo i opet bas jako odisao nesigurnoscu. Ono boksanje lopte gdje je igrac fenera vec stao je totalno neshvatljiv.

Onaj jedini udarac u okvir mu je lopta ispala iz ruku.

Ispucavanja uzasna.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Na prijenosu se čulo nekoliko zvižduka sa zapada nakon onog drugog ispucavanja u aut oko 70. minute. Mislim da to dovoljno govori o njegovoj predstavi gdje nije imao puno posla, gol jednostavno nije mogao obraniti, a toliko odiše nesigurnošću da mu navijači zvižde kod rezultata 2:1 protiv ovako jakog protivnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet