• bbb medimurje
    4.5k
    Neznam ak se sjecate govor tijela na pocetku sezone dok su bile ciste mreze, urlao i podrzavao stopere i obranu, pogotovo se to vidjelo dok su par put pokazali na kameri iza gola
    Jucerasnji govor tijela mu je potpuno preplasen s izgubljenim samopouzdanjem iako nije nista kriv
    To se vidjelo od igre nogom najvise do onog boksanja lopte
    Bas djeluje preplaseno, mozda nebi bilo lose da Zvone malo s njim poprica i da mu podrsku
  • Chempers
    864
    Da, možda da ga tetošimo još koju godinu, obranit će jedan penal protiv Varaždina i sve će se isplatit.
    Čovjek igra u Dinamu, prima masnu lovu i ne pokazuje ništa već dugo vremena. Možda bi ipak bilo vrijeme staviti nekoga drugoga ako ovaj konstantno nije dorastao ovoj razini?
  • Pacho
    6k
    Engleski komentator na americkom CBS-u se istovremeno smijao i zgrazao. Za ono boksanje je rekao nesto tipa "golman ce uzeti loptu... ne, odlucio je boksati... i zadrzati svoju ekipu pod pritiskom". Na ispucavanja se smijao i zapitao da li mu je mozda trener naredio da je ispucava u aut, jer valjda nikad dosad nije tako nesto vidio.

Mora da je i taj hejter Neve iako valjda do jucer nije ni cuo za njega, a do danas ga je vec zaboravio. Ako ne i Mamicevac i mis koji se inace skriva u rupu.
  • tp1997
    2k
    urlao i podrzavao stopere i obranubbb medimurje

Neka me netko ispravi ako griješim, ali sa tribine se činilo da je sad upravo obrnuto bilo, odnosno da ga je konkretno McKenna više puta smirivao, ohrabrivao, kao da mu pokazuje "polako, sve je pod kontrolom", to sam više puta primijetio.

No opet, nakon par pivi svašta se čovjeku učini pa sam možda i u krivu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube