• Tvrdica McTvrdi
    2.3k

Topčina je, ima igrača ispred no nije šuma nogu, a definitivno nije udarac u kut da bi radili apologetike. Zamjerat nešto puno ne, ali još jedan u kategoriji "mogao je".
  • Blueshadow86
    4.1k
    Ne treba kenjati samo da bi se kenjalo. Nevistić nije na razini Dinama, to je valjda svima jasno, a govoriti da se onaj udarac mogao braniti je suludo. Udarac je bio bomba i to kroz 3, 4 igrača Dinama, u kut, i još žabica po mokrom terenu... taj udarac ne brani niti jedan golman na svijetu, a jedan Nevistić bi ga trebao obraniti. Kako da ne.
  • Zagi
    11.8k
    Gol nije njegov no cijelu sezonu ima dvije i pol obrane cca.
    Ni ispucat loptu više nemre. To je novost.

Čekali smo ga dugo, predugo. Nikoga ovoliko.
    Nismo ga dočekali. Next.
  • De Oliveira
    1.8k
    Nakon ovako goleme pobjede doci na temu igraca koji nista nije zeznuo u utakmici i ovoliko srati mogu samo posebni slucajevi.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k

1/1 da Livaković brani 2/3 takva. Nije u kut, ima snimka, da se ne baca ko truplo poklopi to rukom. Nije njegov gol, ali ne moramo stalno u apologetiku
  • plavi72
    1.7k
    Lopta je promijenila smjer pa tko bi ono obranio.
  • Droljo
    21.3k
    Dva golmana nebi to obranila. Ne treba srat samo da se sere. Ima puno toga za zameriti nevi ali gol ne!
    Jučer sam gledao paok i onaj njihov golman je čudo. Šta je radio židovima to je ludo. Ok, možda mu je to tekma života bila jer ga prije nisam gledao, ne znam.
    @rokikaciga ajde molim te pogledaj sažetak paok - maccabi pa mi prokomentiraj čeha na golu paoka kad budeš vremena imao.
  • pjetlić
    153
    Ne bi ni jedan golman na svijetu to obranio, al bacanje mu je ko pad trupca u sumi.
    Ispucavanja su tema za sebe.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Mislim da nam je kolektivno roka izbio bilo kakve iluzije oko Nevistica. Lopta je bila brza, kroz sumu nogu, ali sut je bio ocekivan, Neva stoji na sredini gola i samo pada dolje, daleko od stative. Od analize gledam rad nogu i kod njega je to cupkanje i bacanje opet izostalo. Krvava ispucavanja i to dok ekipa dise na skrge, a ovaj im dozvoljava da organizirano predu na nasu polovicu je za par samara.
    Ima ugovor do 2028... Ajme
  • Mali Zeus
    19.6k
    Nakon ovako goleme pobjede doci na temu igraca koji nista nije zeznuo u utakmici i ovoliko srati mogu samo posebni slucajevi.De Oliveira

Tipična Zona. Ne može se ekipa strpiti ni dan dva.
  • Mali Zeus
    19.6k
    Lopta je bila brza, kroz sumu nogu, ali sut je bio ocekivan, Neva stoji na sredini gola i samo pada dolje, daleko od stativeEfes Pilsen

Pa bila je kroz šumu nogu kak i sam kažeš, znači da je kasno vidio loptu. Nećemo sad kriviti njega za gol, jer stvarno nema smisla.

Ispucavanja su fakat bila za popizditi, istina.
  • C@ptain Koons
    273
    Ne znam zašto su mu ispucavanja loša, imam dojam da nisu tako loša bila prošle i pretprošle sezone. Možda sam u krivu pa neka me netko ispravi.
  • Crni86
    15.6k
    ma jesu

Ivusic je nasprem njega doktor, i u igri nogom i u distribuciji lopte. Nema neva jednostavno tu neku elementarnu nogometnu logiku. Ne znam kad je neva zadnji put pogodio beka

Beljo umire gore, ajmo na belju. Igramo od neve, on ceka da fenerovci dodu pa gura loptu mckenni kad ima vec covjeka na ledima itd itd
  • Mr Anderson
    14.1k
    1/1 da Livaković brani 2/3 takva. Nije u kut, ima snimka, da se ne baca ko truplo poklopi to rukom. Nije njegov gol, ali ne moramo stalno u apologetikuTvrdica McTvrdi

Nema šanse da to ijedan golman brani, nemoj pričat gluposti, ono je bila raketa. Neva je bio tamo gdje mora biti, ali ovo se ne brani. Možemo mu prigovoriti za loša ispucavanja i ono jedno loše boksanje, ali nitko tko imalo kuži nogomet mu ne može gol staviti na dušu.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Nakon ovako goleme pobjede doci na temu igraca koji nista nije zeznuo u utakmici i ovoliko srati mogu samo posebni slucajevi.De Oliveira

Tzv dežurni seratori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube