• Markelo
    3.4k
    Ljudeskara od skoro 2m, prijetećeg pogleda a uvijek mi je poplašeno djelovao. Nema onog vratarskog malo bunta, energije, sav je neki mlitav
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Pokusava nam donjeti sezonu ko prosle godine. Tesko je igrati kad sve stonide po golu ulazi kao da ga ni nema . Neznam koliko sanse treba dobiti. Ajmo izgurati nekako pa novog golmana i dati mu barem u Pola priliku koji je dobio Nevistic
  • Pacho
    5.2k
    Ne mogu ga nuzno kriviti za ove golove, ali zar je previse ocekivati da ponekad nesto i skine...
  • striko
    2.4k
    Nisi mi prijatelj!
  • San Lorenzo
    21.7k

Drugi gol Livaković hvata i baca kontru bez da se oznoji.
    To ide metar od stative, on nije ni blizu, noge kao da je ukopan u blatu do gležnjeva.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Lako za Livakovića, on je golman svjetske razine, Zelenika radi to opisano, to je problematično
  • Orc123
    13.2k
    Prvi gol kako tako ali drugi gol je sramota da golman DINAMA ne brani!
  • Zagi
    11.6k
    Zvone je napravio brutalan prijelazni rok ali kaj ti to vrijedi kada ova rupa primi svaki drugi lagani šut koji ga baš direktno ne pogodi u ruke.
    Najgori golman HNL u najboljoj momčadi lige.

Nikavo treba vjerovati u njega, nikakavo hlađenje, nikakva tribina.

Transfer lista i van iz kluba.
    Sobzirom da ga nitko neće platiti nit besplatno, posuditi Predavcu ako im treba rezervni golman za treninge ili skupljati lopte ili kajgod.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    pa prvi je isto reagirao prekrasno. Ista situacija lopta metar od njega ,samo zbog kasne reakcije nije ju odbio u kroner . Koliko je samo takvih situacija bilo prosle sezone . Pricamo o istim stvarima
  • Filip Međimurje
    610
    Evo stvarno ne znam kako ga netko tako hvali, ali zar stvarno neke od ovih stvari nije mogao obraniti? To je ono, baš neka ultra teška situacija za nekog golmana klase Dinama?
  • Pacho
    5.2k
    Nesto od ovoga sto je on dosad primio bi i Ray Charles skinuo. I to u trenutnom stanju. Zvuci nestvarno da smo navodno mogli vratiti Livija i onda se odlucili za ovo. Strah me uopce pomisliti cega cemo se sve nagledati do zime.
  • San Lorenzo
    21.7k

Valjda će biti dovoljno mudrosti za stavit Filipovića na gol...iako otkad sam čitao Mrčelina bulažnjenja o Nevistiću i reprezentaciji, nemam prevelike vjere.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    2 kola 4 gola, 1 bod. Masterclass Ivana Nevistica, dosta je jebote..
  • Orc123
    13.2k
    Sad kad gledam ove golove jos jednom, jos me vise sram da imamo takvog golmana na golu...pa nemres peimiti takva dva gola
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    pa ovo je nista kakva dva je popio proslu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention