da je ipak većinu svoje karijere govorio pro-izraelske stavove, a recimo podcasteri koji redovno pričaju anti-izraelske priče (Candace Owens, Tucker Carlson, Jackson Hinkle) njima nitko nije niš napravio niti ih je dirao. — Sibirski plavac
a u sukobu izraela i irana normalno da nije bila na strani agresora. — cibona
Jebote, kad je trajao taj rat Irana i Izraela nedavno po komentarima na društvenim mrežama više sam podrške Iranu vidio iz usta raznih zapadnjačkih podcastera/komentatora nego od strane pravih Iranaca, bilo onih u Iranu ili dijaspori — Sibirski plavac
Ona budala Jackson Hinkle je Ayatollu Khamenija nazvao herojem i veličao ga. I to ne samo njega nego i Putina i Xija i slične. — Sibirski plavac
Ne znam o ćemu pričaš, Iranski narod se mobilizirao tijekom izraelske agresije, ostali su samo oni opskurni plaćenici poput Reze Pahlavija koji je pijun u američko-izraelskoj igri. Svi analitičari su nedvojbeno utvrdili da je agresija cionističkog režima samo ojačala iransku vlast koja je do toga trenutka bila vrlo vrlo krhka. — cibona
možda sam to samo Ja, ali imam dojam da su Iranci na zapadu daleko "najbolji" doseljenici od svih susjeda im — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.