• Tvrdica McTvrdi
    2.1k

A u pičku materinu, jučer o njemu razmišljao...previše za mene ovaj tjedan. Počivao u miru Božjem
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da se nastave slat pare Izraelu, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudiloDrawTube

Teško da im je u Senatu 422 senatora glasalo jer ih u Senatu ima 100.
    U House of Representatives ili Kongresu ih ima 435. Možda si na njih mislio, ali jebiga, studirao sam to pa reagiram, čisto radi činjenica.

Ali kad si već spomenuo, teško da će Senat glasati protiv Izraela, kad je 2024. AIPAC direktno donirao, dao lovu ili financirao barem 40 od 100 senatora, a u Kongresu ih je lovu od AIPAC-a ili bilo kojeg pro-Israel PAC-a primilo ravno 356 od 435.
  • DrawTube
    7.1k
    e na to sam mislio

Ogroman je taj AIPAC lobi, neke veće njuške poput Cruza i Kamale su navodno primile nekoliko milijuna dolara od njih neki i po 30+
  • jp23
    3.3k
    Počivao u miru :sad:
  • Krizy
    61.2k
    Zanimljivo kako mnoge osobe opravdavaju ubojstvo Kirka, a kada se traži smrtna kazna za ubojicu, iste osobe govore da nitko ne zaslužuje smrtnu kaznu.
  • prefontaine
    3.6k
    Evo i moj skromni doprinos temi koja se zove Modri ŠANK - ajd na PIVICU. Živili!
    1000059657.jpg
  • jakov1
    940
    Jel to ona insinuira da su ga ubili Izraleci ili anti-Izraelci?
  • Sibirski plavac
    6.1k
    Zanimljivo kako mediji dok kritiziraju razne države širom svijeta radi utjecaja/propagande uvijek spominju istih par država (Amerika, Kina, Izrael, Iran, Rusija...), ali skoro nikad ne spominju Katar koji je vjerojatno zajebaniji i moćniji od svih njih. Jedino ga se na globalnoj razini spominjalo vezano za SP i položaj i uvjete radnika tamo, ali osim toga niš. Osim medija, ne spominju ga ni leftardi ni kranje desničarske face. Zanimljivo. :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.