• NitkoBitan
    32.1k
    Ma ne, samo kazem otkud potjecu te teorije zavjera Amera. Placenik sigurno ne bi obavio posao u koristenim vansicama i prepricavao po discordu.
  • Mlađi referent
    14.5k

Neznam…..men se čini da je ovo sve iscenirano….pogledaj kako mu se prsten miče na drugi prst….očito je rječ o trampovoj zavjeri….kak o bi ga mogo pederko pogodit direktno u vratnu žilu s stotries metara? Teško….
  • Paggini
    72.3k

Da da, mislim sve sto govoris naravno da je ironicno i da ne mislimo ozbiljno, ocigledno je sve sto nam prenose istina.
  • DrawTube
    7.1k
    S obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da se nastave slat pare Izraelu, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudilo

Isto tak, kaj bumo s Epstienovim fajlovima? Trump, Clinton, Bush, MJ, pola hollywooda, vjv i Obama su na popisu 1/1. Malo je to zamrlo kao tema sad
  • NitkoBitan
    32.1k
    S obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da im se nastave slat pare, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudiloDrawTube

Let him cook :fire:

Dobrodosao nazad na Zonu!
  • Paggini
    72.3k
    nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen),DrawTube

Mislim hahaha, JFK nije ni mogao ljubiti zid jer su ga vratili 1967. ako se ne varam, u ratu tada.

Isto tak, kaj bumo s epstienovim datotekama? Trump, Clinton, Bush, moguće i Obama su na popisu 1/1. Malo je to zamrlo kao temaDrawTube

A nije bas, sad je ljevica i i desniji dio trumpovih pobornika krenuo jako s tim udarat po trumpu
  • crophantom
    2.1k
    Pa ko ce ostat u senatu i na čelu korporacija ak objave fileove? Koji vam je, sta vi ocete svjetsku krizu?
  • DrawTube
    7.1k
    Pa čim su krenuli udarat po tome, pritisak je bio golem

Lijepo je Ricky Gervais prije koju godinu na dodjelama nagrada prozvao pola Holywooda i face likova poput Toma Hanksa i DiCapria su se izobličile doslovno. U SADu postoji minimalno stotina ljudi kojima je u prokletom interesu da fama oko tih fajlova zamre
  • Mlađi referent
    14.5k
    Inače, upravo vidim da je preminuo Robert Valdec.

Počivao u miru
  • cibona
    6.4k
    Uvjeren sam da bi Kirk s vremenom promijenio svoje stajalište o izraelu. Uostalom, u jednom od zadnjih intervjua konačno je otvoreno kritizirao cionistički režim na vlasti.

Kao što je rekla ugledna politička aktivistica i Kirkova najdraža prijateljica, Candace Owens (ujedno jedina osoba na američkoj političkoj sceni kojoj vjerujem), Charlie je počeo mijenjati mišljenje o izraelu, ali pritisak onih iznad je bio prevelik.

Predlažem svima da pogledaju Candicin posljednji oproštaj od Charlija, zbilja emotivan video, pogotovo zadnjih par minuta u kojem govori o utjecaju moćnika na Kirka.

Video se zove "To my friend, Charlie Kirk".
  • Paggini
    72.3k
    Počivao u miruMlađi referent

Velika legenda i Novinar, počivao u miru.

Sad vjerojatno hoda po mraku po napuštenim kućama u kožnom mantilu gore na nebu
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

A u pičku materinu, jučer o njemu razmišljao...previše za mene ovaj tjedan. Počivao u miru Božjem
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da se nastave slat pare Izraelu, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudiloDrawTube

Teško da im je u Senatu 422 senatora glasalo jer ih u Senatu ima 100.
    U House of Representatives ili Kongresu ih ima 435. Možda si na njih mislio, ali jebiga, studirao sam to pa reagiram, čisto radi činjenica.

Ali kad si već spomenuo, teško da će Senat glasati protiv Izraela, kad je 2024. AIPAC direktno donirao, dao lovu ili financirao barem 40 od 100 senatora, a u Kongresu ih je lovu od AIPAC-a ili bilo kojeg pro-Israel PAC-a primilo ravno 356 od 435.
  • DrawTube
    7.1k
    e na to sam mislio

Ogroman je taj AIPAC lobi, neke veće njuške poput Cruza i Kamale su navodno primile nekoliko milijuna dolara od njih neki i po 30+
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.