• serbus
    5.3k

Bibi bi spustio raketu a ne se zajebavao sa autom...
    I za svaki slučaj još jednu nakon 10min zlu ne trebalo ako se slučajno netko izvuče...
  • crophantom
    2k
    ma je, tajming je takav, ali ti fakat mislis da bi Bibi iso ubit lika koji je postao ono kućni frend s Trumpovom djecom? Daj se skoncentriraj, znaš kolko je Trump imuplzivan, Bibiju se jos zivi neko vrijeme :D
  • NORTE
    19.8k
    prve otvorene kritike prema izraeluPaggini

Imaš link na konkretnu kritiku? Baš me zanima jer vidim optužbe i neke teorije zavjere.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Ma ne, samo kazem otkud potjecu te teorije zavjera Amera. Placenik sigurno ne bi obavio posao u koristenim vansicama i prepricavao po discordu.
  • Mlađi referent
    14.3k

Neznam…..men se čini da je ovo sve iscenirano….pogledaj kako mu se prsten miče na drugi prst….očito je rječ o trampovoj zavjeri….kak o bi ga mogo pederko pogodit direktno u vratnu žilu s stotries metara? Teško….
  • Paggini
    69.1k

Da da, mislim sve sto govoris naravno da je ironicno i da ne mislimo ozbiljno, ocigledno je sve sto nam prenose istina.
  • DrawTube
    7.1k
    S obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da se nastave slat pare Izraelu, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudilo

Isto tak, kaj bumo s Epstienovim fajlovima? Trump, Clinton, Bush, MJ, pola hollywooda, vjv i Obama su na popisu 1/1. Malo je to zamrlo kao tema sad
  • NitkoBitan
    31.5k
    S obzirom da im je u senatu onak 422 naprama 6 senatora glaslao da im se nastave slat pare, a s obzirom da samo 2 predsjednika unazad 60+ godina nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen), ništa me ne bi čudiloDrawTube

Let him cook :fire:

Dobrodosao nazad na Zonu!
  • Paggini
    69.1k
    nisu ljubila zid u Jeruzalemu (1. je ubijen),DrawTube

Mislim hahaha, JFK nije ni mogao ljubiti zid jer su ga vratili 1967. ako se ne varam, u ratu tada.

Isto tak, kaj bumo s epstienovim datotekama? Trump, Clinton, Bush, moguće i Obama su na popisu 1/1. Malo je to zamrlo kao temaDrawTube

A nije bas, sad je ljevica i i desniji dio trumpovih pobornika krenuo jako s tim udarat po trumpu
  • crophantom
    2k
    Pa ko ce ostat u senatu i na čelu korporacija ak objave fileove? Koji vam je, sta vi ocete svjetsku krizu?
  • DrawTube
    7.1k
    Pa čim su krenuli udarat po tome, pritisak je bio golem

Lijepo je Ricky Gervais prije koju godinu na dodjelama nagrada prozvao pola Holywooda i face likova poput Toma Hanksa i DiCapria su se izobličile doslovno. U SADu postoji minimalno stotina ljudi kojima je u prokletom interesu da fama oko tih fajlova zamre
  • Mlađi referent
    14.3k
    Inače, upravo vidim da je preminuo Robert Valdec.

Počivao u miru
  • cibona
    6.2k
    Uvjeren sam da bi Kirk s vremenom promijenio svoje stajalište o izraelu. Uostalom, u jednom od zadnjih intervjua konačno je otvoreno kritizirao cionistički režim na vlasti.

Kao što je rekla ugledna politička aktivistica i Kirkova najdraža prijateljica, Candace Owens (ujedno jedina osoba na američkoj političkoj sceni kojoj vjerujem), Charlie je počeo mijenjati mišljenje o izraelu, ali pritisak onih iznad je bio prevelik.

Predlažem svima da pogledaju Candicin posljednji oproštaj od Charlija, zbilja emotivan video, pogotovo zadnjih par minuta u kojem govori o utjecaju moćnika na Kirka.

Video se zove "To my friend, Charlie Kirk".
  • Paggini
    69.1k
    Počivao u miruMlađi referent

Velika legenda i Novinar, počivao u miru.

Sad vjerojatno hoda po mraku po napuštenim kućama u kožnom mantilu gore na nebu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.