• Str1nger Bell
    2.7k
    Ivan Ivković

Dovesti Bennacera bez da ti igra Europa ligu mi nema nekog prevelikog smisla.
    Čak i kad mu Milan preuzme 2/3 plaće, to će i dalje biti oko milijun i pol eura, što bi bilo ok da ti napravi razliku u ponekim europskim utakmicama. Čekati da ti bude tu pa napravi razliku u drugoj fazi mi je baš strašno spekulativno.
    Dovodit takvog igrača da ti je - sad na jesen i zimu - zapravo rotacija za HNL mi i nema nekog smisla, pogotovo jer ti zapravo nemaš dobar endgame - ako ti bude dobar, prodat će se u Arabiju sljedeće sezone, a ako ti je loš, onda je loš. A još će ići i na AFCON, a posljednjih je par sezona sve propustio zbog ozljeda.
    Skoro da je onda bolje da ti je ostao Belcar.

hahahahahahahahahahahahahahahahaha
  • Noel
    15.6k

Lik spominje AFCON koji ju u periodu kad je ionako kod nas zimska stanka. Los je baš teški slučaj jazavca, ide nešto napisat samo da bude kontra svih pa makar to značilo da mora napisat da bolje da je ostao Belcar nego da se doveo Bennacer..
  • Pacho
    5k

Pa i ako bude htio ici u Arabiju, onda mozemo iskoristiti klauzulu, proslijediti ga dalje i uzeti bar par milijuna eura. Stvarno uzasan scenarij.
  • hardek
    6.1k
    Pa ovo ni najtovarskiji tovar nebi napisao :lol: kakav lik
  • Jurki
    19.4k
    Skoro da je onda bolje da ti je ostao Belcar.Str1nger Bell

Jel ovo lik stvarno izjavil??????

Jebote zivot koji kreten.
    Nema smisla da smo ga dopeljali za hnl? Nama je hnl ove godine i liga prvaka i europa liga i svjetsko prvenstvo u jednom.

Koji debil.
  • tigric
    867
    Auf kako index lešinari nad Bennacerom danas.
  • NKDZ86
    5.6k
    gadljiv lik
  • fakin
    1.2k
    https://www.index.hr/sport/clanak/guillamon-dosao-sam-u-hajduk-najveci-hrvatski-klub-borit-cemo-se-za-naslov/2706833.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

opet glupi naslovi pa sam išao pitati naš dragi gpt što kaže koji je najveći hrvatski nogometni klub.

Najveći hrvatski nogometni klub – ovisno o kriterijima koje koristiš – najčešće se svodi na izbor između GNK Dinamo Zagreb i HNK Hajduk Split. Evo kako to izgleda po različitim osnovama:

✅ Po broju osvojenih trofeja: Dinamo Zagreb

Najtrofejniji hrvatski klub.

Višestruki prvak Hrvatske (rekorder u broju naslova).

Više puta igrao grupne i nokaut faze europskih natjecanja (Liga prvaka, Europska liga).

Dominira hrvatskim nogometom od osamostaljenja 1991.

Ima modernu infrastrukturu, akademiju i financijski je najstabilniji.

✅ Po povijesti i kultnom statusu: Hajduk Split

Ogromna navijačka baza (Torcida – najstarija navijačka skupina u Europi).

Kultni status u bivšoj Jugoslaviji i šire.

Povijesni europski nastupi (polufinale Kupa UEFA 1984.).

Trofejno gledano zaostaje za Dinamom, ali ima snažnu tradiciju i simboliku.

✅ Po navijačima: Ovisi

Hajduk ima jednu od najlojalnijih i najstrastvenijih navijačkih baza u zemlji i dijaspori.

Dinamo ima više uspjeha, ali manji broj aktivnih navijača zbog povijesnih problema s upravom (npr. "Mamić era").

Zaključak:

Ako gledaš trofeje i europske rezultate – Dinamo Zagreb je najveći.

Ako gledaš emocije, tradiciju i navijački pokret – mnogi će reći Hajduk Split.
  • Filip85
    642
    A i ovo

https://www.vecernji.hr/sport/instajder-otkrio-koliko-ce-dinamo-placati-igracu-iz-milana-nova-zvijezda-ima-jedan-velik-problem-1888745

"Ima jedan velik problem"....zašto me ne čudi takva rečenica u naslovu kad se radi o Dinamu... :roll:
  • Pacho
    5k

Jaci i tvrdi nego ikad
  • Jurki
    19.4k
    Ako gledaš emocije, tradiciju i navijački pokret – mnogi će reći Hajduk Splitfakin

Dal se tu racunaju premlacivanja igraca, trcanje po rivi, razbijanje vlastitog stadiona i tribine, gađanje igraca s bakljama, uvrede, zvanje igraca pred tribinu itd?
  • Paggini
    68.7k

A i ti sad pricas kao da je to nesto loše kad se navikneš
  • Sibirski plavac
    6k

I Dario Melnjak bi to napravio na njihovom mjestu. Ne razumiš ti to
  • Pacho
    5k
    Jel ima tko link za UEFA klupski ranking po emocijama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.