• Efes Pilsen
    12.7k
    Kakve su ovo guzobolje?

Screenshot-20250905-093554.png
  • blue heart 72
    2.6k
    vrlo očito da neke dobro guši
  • Jurki
    19.4k

Treba tim debilima poslati ovo:

IMG-0671.png

I to su sportski novinari?
    Za kaj mi placamo hrt?

Edit: da su tovari dopeljali Bennacera, nebi bile takve ankete.. vec kolektivni orgazam velike vecine piskarala u Hrvatskoj.. naravno, uz naslove.
    Dosao da srusi Dinamo sa trona.
  • Džudžan86
    311
    Evo i Jurisica, u istu recenicu stavlja Guilamona i Bennacera, sto ih pecee
  • NVKOD
    7.7k
    Evo i Jurisica, u istu recenicu stavlja Guilamona i BennaceraDžudžan86

Svi: Surely, you can't be serious.
    B. Jurišić: I am serious, and don't call me Shirley.

I on sebe zove sportskim novinarom...
  • GeneralNapoleon
    2k

Razlika izmedu Guillamona i Bennacera je da se Bennacera ne mora googlat.
  • Noel
    15.6k
    Koja mitomančina isfrustrirana, čak mu njegovi u komentare pišu da se ne sramoti :lol:
  • Crusades
    18.7k
    Na silu bi htjeli bit kao mi... nismo ista razina :wink:
  • San Lorenzo
    21.6k
    Uživo sa splitskih ulica
    panicking-nervous.gif
    hyperventilate-paper-bag.gif
    heavy-breathing-exhausted.gif
  • NORTE
    19.6k
    Jurisica, u istu recenicu stavlja Guilamona i Bennacera, sto ih peceeDžudžan86

E da mi je sad vidjet one video parodije onog Španjolca što se smije i onog naci štaba na temu Bennacera i google pojačanja.
    To bi bilo viralno samo tako.

Btw tportal ima anketu treba li dinamu tako skup igrač.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Btw tportal ima anketu treba li dinamu tako skup igračNORTE

Ne treba nam, al smo ga doveli jel nam se može! :cool:
  • rioda
    10.2k
    Strašan, baš strašan tretman nam klub ima u medijima. Dovedeš Bennacera, a glavni državni mediji anketiraju treba li nam takav igrač, je li preskup itd. :yikes:

To ne samo da je podlo i bezobrazno, već ozbiljno mislim da nam i financijski šteti. Negativno utječe na brend kluba i sasvim sigurno nam zbog toga otpadaju neka potencijalna sponzorstva i drugo.
  • Dzoni
    2k
    Koliko se moglo izgradit vrtića za to koliko smo doveli Bennacera, zamislite samo to
  • Sibirski plavac
    6k

Lik koji sa 21 godinom igra u Saudijskoj je "spektakularno pojačanje", "vrhunski posao Domačice", a lik sa preko 130 nastupa za Milan i redovni reprezentativac Alžira je predmet anketa koje se pitaju treba li on Dinamu.
    Odvratni su. :vomit:

Baš me zanima kako će magareća podcast ekipa umanjit Bennacera. Koji će im biti argumenti.
  • Shane
    208
    Neka pišu kaj god hoće.Di im je sad spektakularno pojačanje Vadis Odjidja-Ofoe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.