• Nolifer
    12.5k

Naravno :smile: :hearts:
  • javolimtebejako
    3k
    kamoli takav tekst.Nolifer

koji dio teksta tocno? pojasni
  • Purgeri
    1.2k
    Itekako postoji razlog da te se napada
  • Jaro
    10.7k
    ti mozda jesi citao, ali bogme procitao nisi... Dost velik problem populacije koja nije zivjela u doba prije interneta (opaska je moj vlastiti zakljucak, neutemeljen na bilo kakvom znanstvenom radu/istrazivanju)
  • gaTeDZG
    2.1k
    Masni opet briljira:

"U specijalnoj emisiji Ofenzive na HNL, naš česti gost Ivan Ivković Los je prokomentirao suđenje u HNL-u te zašto misli da je Hajduk povlačio bolje poteze tijekom prijelaznog roka od Dinama."
  • Pacho
    5k
    Nego, posto je Bennacer bar po statusu daleko najveca klasa u HNL-u, jel i za njega vrijedi ono da ga suci moraju stititi i glumiti Andreu Bocellia kada isti zasluzi zuti? Jer ipak top klase treba stititi, jel tako orjunasi?
  • Papastrumf
    19.1k

Kolega, valjda bi Vi trebali procitati prije nego sto stavite u temu “shit of the day” jer ovako ispada da zapravo Vas post zasluzuje biti u ovoj temi.
  • Jurki
    19.4k
    "U specijalnoj emisiji Ofenzive na HNL, naš česti gost Ivan Ivković Los je prokomentirao suđenje u HNL-u te zašto misli da je Hajduk povlačio bolje poteze tijekom prijelaznog roka od Dinama."gaTeDZG

Taj se razme u nogomet ko Marica u krivi kurac.
    Bolje bi mu bilo da pocne pratiti pikado.. jer se svaki dan propisno osramoti.
    Pitam se zakaj takve debile uopce zovu u podcaste.
  • Nolifer
    12.5k

Ma daj kolega, niisam znao, gle, da imam nekaj protiv tog transfera ili da imam nekaj kontra rada Bobana već bih napisao i nebih sigurno tražio ovu rubriku. :smile:
  • Crni86
    15k
    Bomba s Poljuda: Hajduk odgovorio Dinamu, Španjolac potpisao za Splićane

Vecernji
  • vjeko1701
    18.4k
    Dobro, je tolko teško priznati da si tu nekaj stavio bez da si pročitao i to je to. Čemu sad ovo navlačenje sa svima?

Naslov je sprdnja sa svima koji seru po transferima, kakvi god oni bili a kroz tekst jasno piše koliko je ovo dobar transfer za nas i kakav bi on trebao biti igrač za HNL.
  • Nolifer
    12.5k

Tko se navlači? Pa logično je da sam pročitao prije nego sam stavio tu eto to mogu jedino priznati, da ne sviđa mi se takva sprdnja niti sarkazam, eto ukratko.

Živio.
  • vjeko1701
    18.4k
    Sprdnja i sarkazam na one koji seru po ovom i sličnim našim transferima. Znači on pljuje one koji pljuju po ovome.
  • Pacho
    5k

Bomba iz Jalalabada: lokalni farmer Abdul (32) odgovorio jebacu Sydney Sweeney svrsavanjem u kozu.
  • Danko
    2.2k

Uh, baš je popljuvao i trenera i bobana i igrače....
    I ak niste znali, bamba je najbolji igrač hnla...
    I ak niste znali jedini ljevak koji nešto zna je cordoba a hoćete ga se riješiti.
    I mi nemamo igrača koji može proć 1 na 1 i imamo užasno sporu ekipu... Ukratko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.