• CastAway1986
    3.9k
    što nisu stoperi blokirali ili se njima ne smije ništa reci?
  • Crni86
    14.7k
    Drugi golOmake

A to se isto zna, stane se netko pred loptu dok se ne poslozimo. Stani pred loptu pa pricaj sunce mu kalajsano….
  • ŽacZgb
    362
    Kod gola za 1:1 je bilo daj me nemoj… “Ljut” kaj nemremo povesti i mi poberemo još jedan. Nakraju je još i ok,s obzirom da smo skoro išli doma sa 0 bodova. Danas nije bilo dobro i to treba reći,ali sa druge strane nije sve crno. Biti će još slabijih tekmi koje ćemo dobiti na mišiće,biti će i onih di smo zaslužili sva tri boda,ali “lopta neće u gol.” Kužio bi ove “sve je crno” komentare da je 35. kolo,ali ljudi moji tek je 5/36.
  • Kumerle
    1.4k

Ako je onaj drugi gol bio udarac onda smo danas vidjeli 50 udaraca po golu
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Ako je nama VARAZDIN tesko gostovanje, koji k opce idemo europu igrat? Ova liga nikad nece bit konkurentna nit iole jaca dok ovakvi kvazi sudci rade svinjarije.. tuga jad i bijeda
  • Efes Pilsen
    12.6k
    poluubacaj kao sto rekoh.. katastrofa..
  • ŽacZgb
    362

Neće ni Hoxha,pa redovito ulazi :lol:
  • hanibal
    25
    naš loš ulazak u drugo poluvrijeme bio katalizator ovakvog raspletaOmake
    da repriza iz utakmice sa rijekom, ni tad Kova nije prepoznao da se protivnik adaptirao na igru i da mora mjenajti da vrati momentum i tad je predugo čekao, samo što tada to nije doslo na naplatu, isto se i danas ponovilo
  • Facke
    6.6k
    Decki, shvacam ja kritike. Ali pogledajte si kak sme prijeli prvi gol. I to vam se govori kak sme usli v druge poluvreme. Nakon dominacije su se decki, verovatne podsvesne, opustili i mislili da bude i druge poluvreme tak lagane isle. Ja sam stem neresenem rezultatem na kraju zadovolen. El nije dosta igrati same jedne dobre poluvreme. Nek bu te skola nove ekipe i nasem treneru.
    Al drame se sad nemora delati. 5 utakmic, 13 bodova, same dva prijeli i to bezveze. Vecinom sme pokazali klasu i kvalitetu. Ne treba odma delati hajku.
  • crophantom
    1.9k
    jer smo kad smo bili dobri u Europi imali 36 pobjeda...
    Boze sveti koja panika.
    Da, VŽ je zajebano gostovanje svima u HNLu, pa tako i nama i to nije bas od jucer
  • Dadox
    876
    gubili smo u Varaždinu s Bjelicom par dana nakon kaj smo pregazili Atalantu.Kakve su to komparacije?
  • Keyser Soze
    15.9k
    ljudi moji tek je 5/36.ŽacZgb

Ajde možete sve, pljuvat, vrijeđat, vrijeđat one koji pljuju, podržavat, al MOLIM VAS nemojte ovo pisat.
    Znači dobijem flashback na prošlu sezonu kad se iz kola u kolo pisalo da je tek xy kolo, a ekipa pljuje. Kiks ko kiks ok, al treba pobjeđivati u serijama ako se želi uzeti prvenstvo.
  • Slepicka
    311
    Ja sam bio prezadovoljan prvo poluvrijeme, cvrsto, disciplinirano, nakon izgubljene lopte odlicne reakcije, mislih si samo na poluvremenu, nece valjda samo ovi prvi put sutnut na gol i da ce uci neki glupi gol i to se bas dogodi. Nakon 5 minuta drugog poluvremena se vidjelo po govoru tijela da to nije ista razina i ekipa, neshvatljivo, ali odlicno je sto smo bod uzeli na kraju
  • Svi na Sjever
    3k
    Kao kritiku bih podvukao Belju ovu tekmu, prvo poluvrijeme premalo tražio dubinu, a on mi je najveci krivac za prvi gol, prvo loš završetak kontre , i onda odlazi od lopte i faula,umjesto da stane kod lopte da se ne odigra brzo.

Utakmicu smo propustili u 1.pol, falio je konkretni učinak Belje i Stojkovića da završimo posao u 1.pol.
  • ŽacZgb
    362

Očekivalo se 36-0-0,nema oprosta :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.