• Ritam Ulice
    1.8k
    nismo dosli s gostovanja sad da nam noge budu teske kao. Nema isprike za ovakav pad u igri danas.. nije prvi put i ukazuje na ozbiljan problem

I dao bi se kladit da ce netko sutra spustit gace pred tovarima. Ne izgledaju bas bajno.
  • tigric
    837
    Dva centaršuta cijelu utakmicu...
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Sezona 22/23, cetvrto kolo 1:1 uz uzasnu igru protiv Varazdina. Jesenski dio pregazena liga sa scoreom 13-2-1.

Utakmicu nisam imao prilike gledat pa necu nista govorit o igri. Kao sto su neki rekli ovo je nova ekipa i bilo je za ocekivat da ce bit oscilacija. S druge strane nisam neki veliki da da se trenerima nakon priprema daje vjecnost iako ne ide na bolje. Ali ovo je prvi kiks i to samo x na tezem gostovanju.

Veci problem je ak se mene pita kaj nam tovari pusu zesce za vratom. I kaj je realno tesko, ak ne i nemoguce rec kak bu sve ispalo. Lakse bi nam bilo da oni nisu na 4/4 a sutra vjerojatno i ispred nas na 5/5. To stvara uzasno veliku nervozu i ponavljanje zadnje dvije sezone.

Uz to kaj oni izgledaju daleko pre dobro, jednostavno ne znamo hocemo li mi izgledat bolje nego sto izgledamo sada il nam je ovo plafon. Mislim da je zato dosta velika nervoza.

Realno ak nas tovari sutra ostave na minus dva to bi bas bilo veliko sranje s obzirom da nama tek krecu dvije tekme tjedno.
  • rioda
    10.1k
    Stream mi je svako malo štekao pa nisam vidio što se dogodilo prije prvog gola Varaždina. Izgledalo mi je kao da naši svi stoje i nešto čekaju (npr. kao da neki igrač Varaždina leži). Je li netko vidio? Izgledalo je kao da su nas nespremne uhvatili
  • ŽacZgb
    362

Ne stignem čitati sve komentare jer se štancaju ko da smo na normi,ali u 10 komentara naletim na bar 2 koji spominju Bobana. Daj ajmo ohladit. Kak je bilo prošle sezone,tak je i ove. Nama neće izgubljena 2 boda u Varaždinu u petom kolu zeznut prvenstvo jer ćemo još kiksati mi,a i konkurenti. Nijedan kiks nije dobar i nemremo biti zadovoljni,ali nije ni realno da od 36 dobijemo 36.
  • Dadox
    876
    ma znam,slažem se,ali bez obzira koliko smo bili dobri u Europi znali smo na mine skakat u Hnlu.Prošle sezone pogotovo,ali i uvijek prije.Varaždin je teško gostovanje za naše prilike i jbga nemremo sve dobit.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Brzo su izveli dok su naši gledali u Ercega
  • hb1
    165
    Ekipe poput Varaždina najbolje uništiš tako što opteretiš visoko bekovima i krilima, overlappingom jedne strane di oni ispadaju a ti zabadaš u 16 i držiš pod pritiskom da ne znaju di udaraju, bez toga se dogodi ovo. A sa Godom iako je momak odigrao dobru utakmicu, to ne možeš raditi jer on nije taj, a pogotovo u paru sa Vidovićem.
  • Paggini
    67.4k
    Veci problem je ak se mene pita kaj nam tovari pusu zesce za vratom.GeneralNapoleon

Mislim da je puno veći problem dinamovaca vječno gledanje tovara nego nas. Imam osjećaj da se neki više razjebu kad tovari pobjede nego što se vesele kad dinamo pobijedi.

Izvukli smo X, dobili smo 2 kretenska gola, nije da su nas nešto izbili sa prilikama ili akcijama ala Rijeka, kihat ćemo još, ali sve je jako stravično jer tovari imaju 4/4.

I onda, sutra kad tovari kiksaju, svi će opet prodisati i bit će smirenija atmosfera, a ako ne daj Bože dobiju, tek tada će krenuti udaranje.

To je stvarno za promatranje
  • ŽacZgb
    362

Uzeli su dečki godišnji. Nije ti štekao stream očito,jer su fakat stajali. Kad su ovi već izveli brzo i krenuli prema golu je Mišić počeo mahati sa rukama.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    da i sad je ovo samim time sranje jer nas ceka europa pa mi se kiselina dize od pomisli da se tovari odvoje na tablici.. nisam ja sretan sto pljuckam tu igru ili kovine zamjene al brate ne zelim gledat novog cacica na klupi
  • Ivan0302
    1k
    Prvo poluvrijeme trebali smo riješiti utakmicu, drugo poluvrijeme kriminalno gdje oba njihova gola podsjećaju na prošlu sezonu i nije mi jasno zašto smo prihvatili njihovu igru napucavanja. Umjesto da smo spustili loptu igrali od noge do noge mi smo samo nabijali i šta Bog dadne.

Neka im ovo bude škola za buduće.
  • veselko tenžera
    5.6k
    Kod prvog gola su ovi izveli faul 4-5 metara od mjesta gdje je bio. To je Mišić mahao. Ne opravdava ga, ali činjenica da je bio propust Ercega. Nama je vraćao metar unazad. Ljubičić je napad prije istrčao naprijed i nije se stigao vratiti, Stojkovićev i Ljubičićev ulazak u drugo poluvrijeme je bio 2 razine ispod ostatka ekipe koja je sama bila katastrofa.

Drugi gol je pokazatelj zašto Varela još ne može igrati na ovoj razini (uz onaj debilan šut s korner zastavice). Pustio je svoga igrača kao da je invalid ispred njega. Ne mogu vjerovati da se Nevistića krivi za taj gol. Čovjek slučajno pogodio uz samu stativu, nit ga itko čuva nit ima stopera na mjestu, nit se moglo lako istrčati po ovakvom terenu na centarsuteva s ruba 16m. Al dobro, postoje svete krave i dežurni krivci, ništa novo.

Vi koji ste pokisli kao miševi nemate pojma koliko ste sretni što niste slušali ovog idiota od komentatora.

Ne vidim da je itko pohvalio Bakrara, strašan potez prije asista Godi za penal.
  • Thor
    689
    [img]http://Screenshot-20250830-230737-Samsung-Internet.jpg
    Zaledje???? Nemojte nas jebat!!! :brow:
    Ok nismo odigrali u drugom ali kaj je ovooo!??
  • Papastrumf
    18.8k
    Odlično prvo poluvrijeme. Trka, agresivnost, reposjed.. Varazdin doslovno nije imao niti jednu opasnu situaciju u prvih 45 min.

Drugo poluvrijeme opet uzasan ulazak. Morat ce se Kova zapitati zasto se to dogadja vec drugi put u prvih pet kola da nakon odlicnog prvog poluvremena nestanemo u drugom.

Sudjenje Ercega kriminalno. Na pocetku ove sezone je uzasan, s tim da je ovo danas bilo s namjerom i to ocigledno.
    Nije nam on kriv za gubitak bodova, ali ne moramo niti zatvarati oci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.