• veselko tenžera
    5.6k
    Uz to kaj oni izgledaju daleko pre dobroGeneralNapoleon

Isuse Bože i Majko Marijo... 4 od 5 igrali kući, a još reći da ovo što su odigrali izgleda predobro...
  • DiddyGuela
    4.2k
    Nema smisla isticati imena danas, bili smo kolektivno GROZNI u drugom pol. Ispod svake razine ovog kluba. Previse gresaka,nervoze,gestikulacija...sve skupa cirkus. Steta pogotovo nakon onakvog prvog pol.
  • Markelo
    3.4k
    Da je ovaj kiks došao nakon Europe kroz tjedan, rekao bi nema problema. Dogodi se. No prosipanje bodova dok nema Europe me žulja. Kad uzet bodove Varaždinu ako ne sad dok smo slobodni i u odličnom nizu.
  • Crusades
    18.5k
    Erceg je negdje putem izgubio talenat koji je imao. Ili je imao kućne posjete pa se ustrtario.
  • E46
    1.8k
    nadam se da ce klub javno istupiti nakon ove sramote, od sudacke nadoknade, od nepokazivanja linija zaleđa, nekih faula, jbg ulozilo se u ekipu 20 milja eura, i da se sad dozvoli da nam 2 3 idiota od sudaca sve propadne, ako treba traziti i strane suce odmah.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Morat ce se Kova zapitati zasto se to dogadja vec drugi put u prvih pet kola da nakon odlicnog prvog poluvremena nestanemo u drugom.Papastrumf

Fizička sprema, odnosno kondicija?!

Mene ovo podsjeća na vrijeme dok je trener bio Bišćan, odigraš prvo poluvrijeme što god dobro i odlično, energetski i opritiskom u igri na stvarno visokom nivou, i defenzivno bez znoja što bi se reklo.

Jel krene drugo poluvrijeme, igrači fizički odjednom padnu, kao da su bili na mješalici tjedan dana a ne na 15.minutnom odmoru. Prvih 20.minuta drugog poluvremena, naši se nisu mogli sastat sa loptom, kao da smo sa Barcelonom igrali.
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Sudjenje Ercega kriminalno. Na pocetku ove sezone je uzasan, s tim da je ovo danas bilo s namjerom i to ocigledno.
    Nije nam on kriv za gubitak bodova, ali ne moramo niti zatvarati oci.
    Papastrumf
    Od pocetka se vidila njegova namjera da isprovocira nase. Ne sudi 2-3 prekrsaja na Belji i Ljubicicu gdje svi vide prekrsaj osim njega i jos iritantno pokazuje da se igra dalje da je kontakt previse lagan,onda na drugoj strani sviras svaku glupost. Kod njihovog gola 5-10 metara lopta izvedena dalje od mjesta prekrsaja to ne vidi a slobodnjak za nas vrace metar nazas i ne odustaje dok lopta nije tamo gdje on hoce.
  • Marc
    547
    Imam opet flashbackove od prošle sezone, i onda sam tako frustriran da zazivam Čačića.. ne znam zašto hahaha okej i Bjelicu.. ugl.. divlja utakmica nezz i dalje imam osjećaj da svi idu protiv nas 20% jače i više nego protiv ikoga drugoga.. možda subjektivni osjeećaj, a možda i do nas.. najlošiji pojedinac Hoxha.. nakon toga jebeni sudci.. tako je to kad su svi došli preko nekoga ovdje gdje jesu… e da i Villar brate al davi tu loptu..
  • Dinamo iznad svih
    359
    Na stranu rezultat ali svaka jebena cast svima na jugu i istoku, ostat na tribinama i navijati cijelu tekmu uz onakvu pljuscinu, nemam rijeci
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Pa mislim ne znam kaj je na tome cudno iskreno. Po svemu sudeci ce nam bit najveci konkurent. Potpuno je logicno da je nervoza veca dok su konkurenti blizu a ne znas kaj vlastita ekipa stvarno moze.

Nije isto bi na recimo plus pet pred drugim ili minus dva za prvim. Barem je to moja neka logika. Manje bitna jesu li to sad tovari ili Rijeka. Samo kaj je kod tovara naravno subjektivno gore jer ih vecina nemre smislit.

Opet kaj se igre tice ne zelim uopce ulazit u procijenu. Samo cu rec da nas i prosle sezone uglavnom nisu nadigravali (osim u derbijima) pa smo gubili hrpu bodova.

Jednostavno sto zelim rec je da mi je potpuno shvatljivo zakaj su ljudi nervozni i zivcani. A to je totalno nova ekipa cije limite jednostavno ne mozemo znat, konkurencija koja bi nas vec pred nas tezi dio sezone mogla ostavit na minus dva i naravno traume zadnje dvije sezone gdje smo isto bili lovci i gubili zivce.

I onda, sutra kad tovari kiksaju, svi će opet prodisati i bit će smirenija atmosfera, a ako ne daj Bože dobiju, tek tada će krenuti udaranje.Paggini

Tak da je i ovo meni osobno jednostavno logicno. Mislim stvarno ne znam imali nekoga tko moze ozblijno rec nije me briga jesu li oni ispred nas. Bas nakon zadnje dvije sezone. Al to je samo moje misljenje.
  • Thor
    689
    Necu hejtat,ne pada mi na pamet radi jedne losije tekeme,ali to je Kovacevicev trenerski problem..ne snalazi se u ovakvim situacijama kad ne ide dobro,nemre smiriti ekipu i prerasporediti i promijeniti ritam nego robuje unaprijed pripremljenim shemama.
  • din
    1k
    Pozdrav od nas koji smo pokisli u Varaždinu. Nadam se da serete po zoni u dekicama.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Pa za mene da. Za mene tovari koji imaju 4/4 uz gol razliku 9:1 izgledaju pre dobro. Sto ne znaci da izgledaju bolje od nas, da se razumijemo. Ali nisam bas ocekivao da ce imat 4/4 i jos glatko maznut sarane na Opusu.
  • Paggini
    67.4k
    Jednostavno sto zelim rec je da mi je potpuno shvatljivo zakaj su ljudi nervozni i zivcani. A to je totalno nova ekipa cije limite jednostavno ne mozemo znat, konkurencija koja bi nas vec pred nas tezi dio sezone mogla ostavit na minus dva i naravno traume zadnje dvije sezone gdje smo isto bili lovci i gubili zivce.GeneralNapoleon

Ne, sve što ti govoriš ima rezona, ali jel ti nije bizarno da ekipa pljuje ekipu ovisno o tome kako Hajdug igra?

Tipa da imamo sad 6 bodova ispred njih, narativ bi bio "aaa sudac nas.sjebao, jebena kisa, ušlo im to sto nikad nece vise uci, ali decki su iskopali X na kraju, još da je ona glava od kuleta ušla ufff, svaka cast za srce, idemo dalje"

Dok je sada narativ potpuno drugaciji, jel. Da je ovo 35. kolo i treba nam pobjeda za naslov ispred njih, apsolutno, ali 5. je kolo, 50 novih igraca, novi trener, dogadjat ce se. Nije da opravdava neke danasnje reakcije, ali tako je kako je.
  • Shane
    195
    Svi na kratki briefing kod Capellasa da im čovjek objasni da nema više ubacivanja u brzinu niže kad povedemo.Isti tempo isti način igre svih 90 minuta i onda se ovakvi kiksevi više neće događati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.