• Omake
    11.8k
    Stvarno šteta. Nije mi jasno kako iz utakmice u utakmicu djelujemo bipolarno. Poluvremena, pogotovo ulasci na granici očaja. Nadam se da je i ova utakmica i Rijeka jebena pouka svima. Nisu djeca pa da se deset puta prže i ne dozovu pameti. Drugi gol teška tragikomedija, svi pogubljeni. I kod prvog gola, većina nešto govori Ercegu dok ovi brže bolje hitaju naprijed. Razočarenje i frustracija. Nadao sam se da ćemo se napokon jedne sezone odvojiti od samog početka, ali teško. O sucu i VARu neću ni govoriti jer opet je naš loš ulazak u drugo poluvrijeme bio katalizator ovakvog raspleta.
  • bobanzg
    21
    Neću puno kenjat, ali ovakvu utakmicu smo prošle godine gledali barem 10 puta. Kovačević mora shvatiti da nije trener Slavena i da se nema potrebe postavljati Varaždinu kao da nas napadaju Bale-Benzema-Ronaldo.Mathiasovi Chageri

Točno to. Podređivanje, precijenjivanje i strah.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Vukovar prvo, Osijek prvo bezveze realno i do ulaska Stojkovića tanko, Rijeka drugo si ubrojao i večeras drugo. Jel to četiri. Idem se povuć mrziteljski.
  • CastAway1986
    3.9k
    Meni samo nije jasno zar je trener ocekivao da ce mu mali Varela spasiti utakmicu?
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Mene zapravo više boli prvi gol, drugi je bio čista slučajnost, nešto gdje se posloži sve što ne treba.

Međutim, prvi gol je čista nedisciplina, gdje je varaždin brzo izveo prekid na centru dok su naši igrači zujali. Daj stani uz loptu i nemoj im dopustiti brzi faul.
  • Georginho
    422
    Spasili smo se poraza u zadnjim minutama. Mislim da će nam reprezentativna pauza dobro doći.
    Šteta za onaj nepreznati gol naše škotske hridine, to je bilo u centimetar. Doista šteta.
    Ne znam što reći za Nevistića i ovaj drugi gol. To je jednostavno nešto što nam se ne smije događati. Jednostavno mi Nevistić ne ulijeva povjerenje. A što je najgore, izgleda kao da ni on sam sebi ne vjeruje.
    Kova me iz tekme u tekmu ubija ubacivanjem Hoxhe. Ne mogu se pomiriti da nam je on rješenje za išta.
    Varela osim onog nerezonskog šuta iz praktično mrtvog kuta ugodno iznenadio.
    Varaždin nas je stisnuo dobro u drugom dijelu, dali dva gola, ali neku izglednu i organiziranu priliku nisu stvorili. Time gubitak bodova još teže pada. Iako bodove nismo nezasluženo izgubili.
  • ElDorado
    5.7k
    Nemrem shvatiti da Kova ne vidi kaj mi svi vidimo. Debelo kasni sa zamjenama. Jel Mišić sveta krava kad ga se ne mjenja? Jel oni stvarno misle da je Nevistić odlican golman? Jel on ne vidi da nam cijeli vezni red pada u drugom poluvremenu?! Meni je to neshvatljivo.
  • Paggini
    67.3k

Ma zajebavam ovu ekipu koja poziva na oprez nakon svake pobjede pa tu prskaju drame. Bit ce dobro to sve
  • Zg123
    2.4k
    Ovo kako smo mi primili ove golove su preslika prosle sezone. Znaci prvi gol imas obecavajucu kontru koju useres nekakvim glupavim pasom onda napravis faul na sredini terena i spavas dok Varazdinci brzo izvode, Misic kapetanski nesto lamata rukama umjesto da radi faul i bum gol. Drugi gol iz nekog jadnog ubacaja lopta sve preleti, golman na krivoj nozi i hop evo ga 2:1
  • Orc123
    13.1k
    Misic prica sa sucem i govori da nisu dobro izveli i nije u bloku i ovaj zabije eurogol....jako glupo od kapetana...
  • hardek
    5.9k
    O sucu i VARu neću ni govoriti jer opet je naš loš ulazak u drugo poluvrijeme bio katalizator ovakvog raspletaOmake

Točno to, 10 prvih minuta drugog poluvremena je trebalo odigrat na razini i utakmica bi bila gotova.

Neshvatljivo mi je da su u drugom poluvremenu sve 50-50 lopte bile njihove, što bi značilo da smo stajali daleko od igrača.
  • Masto
    109
    Treba nekad i kiks doc samo da se nauci iz ovog svega i bice to sve dobro
    Kad usporedim sveukupni dojam dinama ove sezone u usporedbi s prošle dvije ovo je milina
  • hanibal
    25
    Kovačević nije reagirao na vrijeme nakon gola Latkovića, gdje je Dinamo izgubio kontrolu uktamice, nije prepoznao momentum ukamice gdje po ovakvom terenu i vremenu se prekače igra i treba ti duel igrači a ne Varela, od 55 minute nedostajalo čvrstine, Erceg se pogubio sa kriterijem, var se pokvario, Nevistić doživio blokadu..... sve u svemu lekcija za Kovu, ako vidiš da za igru nemaš uvjete ubaci Soldu preskači igru i prilagodi se....Šafaricu svaka čast prvih 15 minut prvog poluvremena te drugo poluvrijeme sa kadrom koji je pogođen virozom je uspio razbiti dinamiku Dinamov igre, Stokovića neutralizirao i sa promjenama na početku drugog poluvremna prebacio momentum igre
  • Dadox
    875
    Ne kužim ove kaj jaše po Mišiću…Odlična tekma…Imate potrebu hračkanja kužim,ali di njega nađete?
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Sori, al ono, primit gol iz direktnog poluubacaja.. pa Neva ono.. Ak postoji promil sanse za Livakovica uzet jucer.. Od 3 cista udarca u okvir, 2 gola, pa nemoj me jebat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.