• Kumerle
    1.6k

Ako je onaj drugi gol bio udarac onda smo danas vidjeli 50 udaraca po golu
  • Ritam Ulice
    2k
    Ako je nama VARAZDIN tesko gostovanje, koji k opce idemo europu igrat? Ova liga nikad nece bit konkurentna nit iole jaca dok ovakvi kvazi sudci rade svinjarije.. tuga jad i bijeda
  • Efes Pilsen
    12.9k
    poluubacaj kao sto rekoh.. katastrofa..
  • ŽacZgb
    366

Neće ni Hoxha,pa redovito ulazi :lol:
  • hanibal
    42
    naš loš ulazak u drugo poluvrijeme bio katalizator ovakvog raspletaOmake
    da repriza iz utakmice sa rijekom, ni tad Kova nije prepoznao da se protivnik adaptirao na igru i da mora mjenajti da vrati momentum i tad je predugo čekao, samo što tada to nije doslo na naplatu, isto se i danas ponovilo
  • Facke
    6.7k
    Decki, shvacam ja kritike. Ali pogledajte si kak sme prijeli prvi gol. I to vam se govori kak sme usli v druge poluvreme. Nakon dominacije su se decki, verovatne podsvesne, opustili i mislili da bude i druge poluvreme tak lagane isle. Ja sam stem neresenem rezultatem na kraju zadovolen. El nije dosta igrati same jedne dobre poluvreme. Nek bu te skola nove ekipe i nasem treneru.
    Al drame se sad nemora delati. 5 utakmic, 13 bodova, same dva prijeli i to bezveze. Vecinom sme pokazali klasu i kvalitetu. Ne treba odma delati hajku.
  • crophantom
    2.1k
    jer smo kad smo bili dobri u Europi imali 36 pobjeda...
    Boze sveti koja panika.
    Da, VŽ je zajebano gostovanje svima u HNLu, pa tako i nama i to nije bas od jucer
  • Dadox
    1k
    gubili smo u Varaždinu s Bjelicom par dana nakon kaj smo pregazili Atalantu.Kakve su to komparacije?
  • Keyser Soze
    16.2k
    ljudi moji tek je 5/36.ŽacZgb

Ajde možete sve, pljuvat, vrijeđat, vrijeđat one koji pljuju, podržavat, al MOLIM VAS nemojte ovo pisat.
    Znači dobijem flashback na prošlu sezonu kad se iz kola u kolo pisalo da je tek xy kolo, a ekipa pljuje. Kiks ko kiks ok, al treba pobjeđivati u serijama ako se želi uzeti prvenstvo.
  • Slepicka
    317
    Ja sam bio prezadovoljan prvo poluvrijeme, cvrsto, disciplinirano, nakon izgubljene lopte odlicne reakcije, mislih si samo na poluvremenu, nece valjda samo ovi prvi put sutnut na gol i da ce uci neki glupi gol i to se bas dogodi. Nakon 5 minuta drugog poluvremena se vidjelo po govoru tijela da to nije ista razina i ekipa, neshvatljivo, ali odlicno je sto smo bod uzeli na kraju
  • Svi na Sjever
    3k
    Kao kritiku bih podvukao Belju ovu tekmu, prvo poluvrijeme premalo tražio dubinu, a on mi je najveci krivac za prvi gol, prvo loš završetak kontre , i onda odlazi od lopte i faula,umjesto da stane kod lopte da se ne odigra brzo.

Utakmicu smo propustili u 1.pol, falio je konkretni učinak Belje i Stojkovića da završimo posao u 1.pol.
  • ŽacZgb
    366

Očekivalo se 36-0-0,nema oprosta :groan:
  • Ritam Ulice
    2k
    nismo dosli s gostovanja sad da nam noge budu teske kao. Nema isprike za ovakav pad u igri danas.. nije prvi put i ukazuje na ozbiljan problem

I dao bi se kladit da ce netko sutra spustit gace pred tovarima. Ne izgledaju bas bajno.
  • tigric
    891
    Dva centaršuta cijelu utakmicu...
  • GeneralNapoleon
    2k
    Sezona 22/23, cetvrto kolo 1:1 uz uzasnu igru protiv Varazdina. Jesenski dio pregazena liga sa scoreom 13-2-1.

Utakmicu nisam imao prilike gledat pa necu nista govorit o igri. Kao sto su neki rekli ovo je nova ekipa i bilo je za ocekivat da ce bit oscilacija. S druge strane nisam neki veliki da da se trenerima nakon priprema daje vjecnost iako ne ide na bolje. Ali ovo je prvi kiks i to samo x na tezem gostovanju.

Veci problem je ak se mene pita kaj nam tovari pusu zesce za vratom. I kaj je realno tesko, ak ne i nemoguce rec kak bu sve ispalo. Lakse bi nam bilo da oni nisu na 4/4 a sutra vjerojatno i ispred nas na 5/5. To stvara uzasno veliku nervozu i ponavljanje zadnje dvije sezone.

Uz to kaj oni izgledaju daleko pre dobro, jednostavno ne znamo hocemo li mi izgledat bolje nego sto izgledamo sada il nam je ovo plafon. Mislim da je zato dosta velika nervoza.

Realno ak nas tovari sutra ostave na minus dva to bi bas bilo veliko sranje s obzirom da nama tek krecu dvije tekme tjedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.