• CastAway1986
    3.9k
    Ajmo malo stati na loptu! Ista ova Rijeka nam nije dala disati drugo poluvrijeme na Rujevici..
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Đalović skuplja petardedd29

Protiv Olimpije je trener službeno mislim bio Raić-Sudar, a ne Đale.
  • Blueshadow86
    4k
    Mislim da je za Đalovića utakmica protiv tovara - biti ili ne biti.
  • Rex Ramae
    3.8k
    Ma ne bih, dovoljna im je kazna što igraju po Turskoj, Bosni itd...

Neeego, treba se zahvaliti Mišku što je tražio 2M za Radeljica, kakav metak smo izbjegli i umalo ostali bez Škota...
  • Masto
    107
    šta se nije već pisalo da ide poslije hajduka sigurno
  • Batigol
    96
    Hebe mi se za rijeku ali taj PAOK protiv svakog HR kluba doma izgleda kao Barca u najboljim danima...
    Mislim da je vrijeme ta grobarska govna malo oduciti toga..
  • Batigol
    96
    ista ta ta Rijeka je mogla doma protiv PAOK i vecom razlikom dobiti...
  • KtcGoat
    1.1k
    Znaci hrvatski klubovi su tamo u zadnjih 4 tekme primili 19 golova, a zabili 1.
    Jos je zanimljivo sto su svi u prvoj utakmici izvukli pozitivan rezultat(3 pobjede i jedan remi)
  • CastAway1986
    3.9k
    ma zaboli me ona stvar za Rijeku neka su popušili samo se previše prica da su jadni a nismo se nedavno naigrali drugo poluvrijeme protiv njih tako da treba gledati samo sebe i napredovati iz dana u dan
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Nek igraju protiv tovara kao protiv nas drugo poluvrijeme.. al oce kurac ocito
  • Ludovic IX
    9.7k
    Kad smo ih stisnuli, nije ih bilo. Pa su onda oni stisnuli nas i sami smo krivo sto su izgledali dobro. A protiv tovara, ako stisnu, i ako ovi napokon nebudu imali sreće, rijeka im moze metnut gol, dva..

Zajednički nazivnik da zasad nijedan od nas, tovara o rijeke nezna igrat kad ih se stisne
  • Jurki
    19.3k
    Apsolutno je moguće samo jednom u 20min napisati neku misao.vjeko1701

Naravno da je moguce... ali sam se tolko iznerviral..(aj da smo spusili titulu od prave momcadi, nebi a rekel).
    Ovo bu peklo ko i Dugo Selo.

Edit: a kaj da velim.. znam da je offtopic.. a brisi.. nix problem.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    PAOK protiv svakog HR kluba doma izgleda kao Barca u najboljim danima...
    Mislim da je vrijeme ta grobarska govna malo oduciti toga..
    Batigol

Grci jednostacno. Pisao sam na temi kad smo ih mi izvukli da je bolje da sa Grcima igramo drugu kući, jer su oni kao oni svi domačinske ekipe( dal ovi grobari, dal ciganija, aek pederi ili zeleni). Pritisak+atmosfera kombinacija boli glava.

Vidjeli smo i to kod nas kad smo gostovali tamo i protiv AEK-a. kad se nismo mogli sastat sa loptom i da nas je pojeo pritisak zadnjih 20 minuta radi ceg smo primili dva gola i ispali. Ista stvar i protiv Paoka u gostima, cijelu utakmicu kao i Rijeka večeras smo i mi izgledali, kao da prvi put igrači lopte igraju.
  • Hnlovac
    3.2k
    doći ćemo ih oduciti od tog i popljugati 3 gola dolje

Netko nas je na klupskoj razini naprosto prokleo protiv Grka I tjt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.