• Crni86
    14.5k
    tak su zgledali zadnjih 10 godina oni u europi. Nije to neko mjerilo i mislim da se ne trebas nista bojati.

Ali isto tako realno postaviti ocekivanja - nova momcad u nastajanju koja treba jos zajednickog odrastanja i da nece sve bit savrseno odmah. Pa cemo vidjet gdje ce nas to dovest. Svi navijamo za prolazak grupne faze, ali i ukoliko se ne prode ne treba raditi dramu od toga.

Ova ekipa ce svoj puni potencijal u europi pokazat za sezonu, dvije.
  • MarK
    1k
    sredina im je još i solidna, stoperski par i vratar. Oreč, Devetak, Lasičkas, Ndockyt, Menalo, Čop... Ovo je katastrofa. Na bočnim i krilnim pozicijama te u napadu oni su jako sterilni. Na rujevici uz podršku tribina daju sve od sebe i mogu iznenaditi, na težim gostovanjima kao večeras pokazuje se realnost. I Ludogorets ih je prožvakao, bojim se da će pasti glatko i u nedjelju.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

Znači Slavena se ne bi sjetil da mi netko pištolj stavi na čelo...
  • Goncalo Santos
    567
    Najbolje mi je kad djale stane u neku pozu mislioca, kao gleda on to analizira nesto, a veze nema lik. To ga drzi jedno 3 sekunde pa proradi u njemu animalno i krene deranje i mlataranje rukama.

Nama na sramotu da ce njemu zauvijek pisati da je prvak bio.
  • MarK
    1k
    hahah ubrao sam baš tu scenu vcrs
  • Raul
    270
    Samo da ne dobijemo zvezdu i paok iz drugog pota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.