• Zg123
    2.4k
    Majstorovicu ne sudi ti Bel veceras
  • Tom Hanks
    4k
    Kakvo pišanje
  • Keyser Soze
    15.8k
    Radeljić na ringišpilu
  • Kruno
    1k
    Ajmo jos jedan
  • badjibadara
    7.3k
    Sa europskim sucima bi osvajali prvenstva bez da se oznojimo. Kao što su grci danas otresli miškovce recimo.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Majko Moja Mila, svakim novim danom zahvaljujem bogu, i Zeki i svakom covjeku koji zasluzan da je naš Zvone dosao u svoj Dinamo i potjerao sve one takozvane zvijezde zbog koji su mnogi ovdje plakali. I Pjace, Petkovice, Ademije, Ristovske ,ma sve koji su otišli. Majku mu jeben od Koga smo mi izgubili titulu. Ovo je šprdnja od ekipe. Vec sad za nama zaostaju 8 bodova u jebena 4 kola. A ovo je pokolj. Ljudi Jos nisu ni poceli igrat prvenstvo. I mi se vidimo sto gube od iraca
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Rijeka će ako ozbiljno ne pojača ekipu pod injekcijom novog vlasnika u ovo malo dana što je ostalo ili ako novi vlasnik ne pošalje par škartova Bournemoutha ili Lorienta, imat ozbiljnih problema i protiv ovih slabijih ekipa u Konferencijskoj ligi.

Ljudi vide šansu da se skupe bodovi i pojača koeficijent, ja tu ne vidim u ovoj skupini igrača više od 4-5 bodova tamo.
  • Jurki
    19.3k
    Fala ti Zvone kaj si potiral te sve placipickice, balerine, seratore i stanovnike pušačke sobe.

Nadam se da svi ti igraci gledaju danas utakmicu Rijeke i nadam se da ih je bar malo sram.. od kakvog su to krša spusili prvenstvo.
  • Rex Ramae
    3.8k
    ma ak smjene ovog klauna možda i imaju šanse...s njim nemaju apsolutno nikakve za uzeti ikakve bodove
  • crophantom
    1.9k
    Kakvu verbalnu egzibiciju je sad Cmrečnjak izveo. 78 sekundi traje rečenica kojoj se mogla sročiti i - bolje je ovako, koji ce kurac Rijeka u EL.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Ja ne kužim kako je nama ova Rijeka uzela loptu drugo poluvrijeme
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Rijeka baš loša i bezidejna, vidi se Đaletov rukopis...
    Popili šamar od VŽ pa danas od Grka, nadam se šok terapiji do vikenda, inače će ih i žgadija natamburati.
  • vjeko1701
    18.1k
    Ovo nije tema o bivšim igračima Dinama i prošloj sezoni.
  • Warrior
    10
    Dalo se primijetiti i prosle godine da je Radeljic najobicnija zasticena sjekira od igraca, kad na to nadodas da vise nemaju Selahija, dobijes ovo sto veceras gledamo.

I mislim da je vrijeme da pustimo proslu sezonu i zaljenje da pociva u miru, sta je bilo, bilo je.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Anel Husic protiv Vataždina skrivio gol, napravio penal i sad je napravio ringišpil zvani " vraćem se majci u Bosnu".

Skuplja Paok hrvatske klubove kao pokemone( prvo du Hajduka otresli, pa onda nas, sad Rijeku kalemišu).

Za Osijek će već morat sačekat obzirom da nitko nije siguran da li će osijek igrat iduću sezonu i u prvoj HNL, a gdje u kakvim Euro kvalifikacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.