• vjeko1701
    24.8k
    Samo ne znam zašto bi otišao dole kad navodno ima otvorena vrata u Rijeci.
  • crophantom
    4.6k
    Da se ne prica samo o mitomanima i našim bivšom ocvalim zvijezdama, imam filing da ce ili Belupo ili Osijek opet spušiti ovo kolo i da barem Rozman ili Gregurina lete na stanci, a da se moram kladiti i oba.
    Istra igra doma pa ce Tomic prezivjeti jos koje kolo.
  • Jurki
    25.4k
    moze se spomenuti sve i svasta.. ali zar nije bila cudna situacija kad je Pjaca zabio gol Rijeci (1:0) i onako slavio?
    I da se sad opet vrati u Rijeku?

To bi isto bila potvrda teze da su nogometasi ljudi koji imaju talenta za udarati loptu.. ali ih je definitivno Bozek vglavi ftegnul.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Nisam za pljuvanje, niska je to civilizacijska razina. No, da ode dolje nakon sramote u kojoj je i on sam sudjelovao prosle sezone, a poslije svih odbijanja i na kraju preplacivanja, da ga sretnem na ulici pljunio bi ga.
  • badjibadara
    9.6k
    Da još jednom pohvalim bipolarnog za onaj potez rukom kojim ih je sprašio iz kluba. Danas se ponajbolje vidi kakav je vizionar.

Gazi Zvone!
  • vjeko1701
    24.8k
    Oni trebaju krila, on (valjda) treba klub blizu domu. Na spomen njegovog provratka su većinom neutralne rekacije. Ne znam, radije par manjih neugodnosti u Rijeci uz bonus europskog natjecanja nego da te cijeli Zagreb tretira kao izdajnika i ne izlaziš van granica RH.

Idemo ovak, znam kaj bi ja odabrao.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Pjaca za razliku od Uremovica, Brekala i ostalih ima par grama mozga.

Ne pusim te price da je neko neki dinamovac jer svi su oni poslije ljubili grbove Juventusa,Legije Warszave i ostalih klubova, ali mislim da Pjaca nije glup dečko i da mu ne treba da zadnje dane svoje karijere provede dole izbjegavajuci baklje narkomana iz Torcide.
  • FazeN
    6.7k
    Pitao sam Tarzana da mi prokomentira Pjaca - Hajduk, jer i do mene je došlo za Pjacu,
    napisao je samo "Nemam komentara, Lp, Ivan"
  • Jurki
    25.4k
    Ne znam, radije par manjih neugodnosti u Rijeci uz bonus europskog natjecanjavjeko1701

Naravno da bi to bilo logicnije.
    Moj prethodni upis je isel u tom smjeru da mi je opcenito debilno slavljenje golova protiv bivsih klubova.. a sad se moze lako desiti da opet obuce njihov dres.
    Ovo si dobro napisal, dozivel bi malo neugodnosti, prica bi se stisala kroz koji tjedan i nikome nista.
    Niti jednom igracu se nije zamjerilo ako nije proslavil gol u Dinamovom dresu svojem bivsem klubu, pa se tak nebi zamjerilo ni njemu.
  • NORTE
    24.6k
    Da Pjaca ode dole bila bi to daleko veća izdaja od Brekalove.
  • Droljo
    28.3k

Pitaj rakitića
  • FazeN
    6.7k
    broj od Rakitića nemam, daj mi ga u inbox I pitam
  • Hnlovac
    5.9k
    Nek ode dolje, ni prvi ni zadnji koji će si tim potezom zakucati zadnji čavao u lijes
  • ElDorado
    11.2k
    Sumnjam ja u njegovu preveliku pamet. Boban dolazi u klub, stvara se nova momcad, najplaceniji si u svlacionici i ti odjebes Bobana zbog kretenske klauzule. Nije bas prepametno kad ne znas prepoznati trenutak.
  • Droljo
    28.3k

Pitaj tarzana za broj... Ja nemam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.