• Crni86
    14.5k
    nije to kukanje vec cinjenica. Razbit ces ih sad i onda ce opet iduce godine zapocet. Ne treba se fokusirat samo na jednu utakmicu vec gledati dugorocnije, ovakvim istipima i ponasanjem srozava se ugled i kvaliteta lige sto nama svakako nije u interesu.

Mi cemo svake godine slusat jedno te iste price, pritiske itd. Dobimo mi njih 5:0, oni ce skupa sa svojim dnovinarima opet kmeketat o 23 penala, 23 crvena i sl. I tako iz sezone u sezonu, odrubljivat ce se sucima glave, napadat ce se suce u tunelima poslije utakmice, leakat ce se videozapisi iz var sobe. Ovo je preraslo dobro zajebanciju i pocinje biti ozbiljan problem i teret cjelokupne lige. Problem s kojim se nitko ne hvata u kostac, a on iz godine u godinu samo raste.

A onda jednog dana kada stanu na noge i posloze se ( taj dan ce doc, makar i za 30 godina) i bit cemo u nekom egalu, oni ce imat svojih 10-15 bodova preko pritiska koji su gradili ohoho godina. A onda nam je kasno.
  • Pacho
    4.3k
    Taj "ma pusti ih, mi cemo pricati na terenu" stav je doveo do toga da je orjuna, figurativno receno, na drugom kontinentu u odnosu na sve druge klubove kada se odnos golova iz igre i dosudenih penala vizualizira, a onda jos i nepresteno kmeci da su osteceni, da ih HNS maltretira, da se Dinamo gura, itd. Protiv toga se treba boriti cijelo vrijeme, a ne kada/ako jednom radi toga izgubimo naslov.
  • Bryan
    45
    Pričam danas s jednim njihovim i ne slažemo se oko Uefinog nadzora nad njima.
    On kaže da su oni svoje riješili s time kaj će im skinut 300 somova od nagrada za kvalifikacije a ja mislim da sam pročitao(ako sam dobro razumio) da oni na kraju godine moraju svest minus na ne veći od 5 milja € a tu se računaju zadnje 3 godine,znači '23.,'24. i '25. Za prošle dvije im je minus bio zbrojeno skoro 25 milja. Da ga jebeš moraju prodat onda bar još za 5 milja igrače ako su famozni Vušković i Prpić negdje 15.
    Tko je u pravu ?
  • Carmichael
    219
    Žaper u Lokomotivi na posudbu ove sezone
  • Omake
    11.7k
    ti si u pravu. Oni imaju određeni financijskih ciljeve ne samo za ovu godinu već naredne tri ili četiri koja im je uefa naredila da ispune inače ide gora kazna. Minimalno još pet milja da bi bili tamo gdje uefa kaže da bi trebali biti. S tim da su i potrošili nešto, pa je možda i 6 potrebna svota.
  • FazeN
    1.7k
    Zanimljiva tema,
    Kako bi reagirali da jedan od kapetana Dinama, Marko Pjaca ode dolje u Hajduk?
  • ElDorado
    5.6k
    Iskreno meni je šupački njegov potez odbijanje izbacivanja one klauzule.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Znaš nekaj kaj mi ne znamo ili?
  • rokikaciga
    5k
    Sumnjam da bu Markan u tovariju. Popisao bi se po svemu kaj je napravio, rekao zadnjih xx godina
  • Hrc-Vg
    986
    Ja mislim da bi mogao…Bitno mu je biti blizu obitelji, i onda mu je to najbolja opcija. To kaj bu postao persona non-grata je dugoročni problem.
  • Omake
    11.7k
    sretno obje strane. Davno su prebacili razumnu razinu mušicavi igrača. Ne može se do titule s rosterom punim igrača koji nisu fizički i mentalno na vrhuncu. To smo mi lani ne samo dokazali nego doktorirali. Šego, Pjaca i Rebić žele igrat isključivo lijevo krilo. Pjaca je lani kukao kada je igrao desno iako je realno desno igrao puno bolje.

Edit

Mene bi s tovarske strane najviše brinuli novi vlasnici Rijeke i o tome bih razmišljao, a ne gubio se u euforiji oko polomljenih ex zvijezda. To bi mogao značiti konačnu konsolidaciju Rijeke kao drugog hrvatskog kluba, pogotovo ako dignu omladinski pogon, pa krenu češće proizvoditi generaciju poput one s Friganom, braćom Smolcic itd.
  • Goncalo Santos
    536
    Ja isto mislim da bi mogao, dok je bio vani, ispod casti mu je bilo vracati se u Dinamo, kad doslovno nigdje vani vise nije mogao igrati odjednom je postao zagrebacki plavi decko i kukao kako ga Dinamo nije zvao pa je isao u rijeku.

Ovi ce ga vjerojatno zvat jer je to njima vrhunac pakosti dovesti nekog Dinamovca, ne bi im prvi put bio da klece pred nekim tko je odbacen iz Dinama pa ga docekuju ko boga.
  • crophantom
    1.8k
    Meni bi čak bilo zanimljivo slušati ekipu koja je danima plakala oko teških Dinamovaca Petka i Pjace.
    A njima sretno, čovjek ne može naci klub ni da on nekome plati očito, a oni ce ga siguran sam debelo preplatiti ako dode do toga.

@FazeN al ne kuzim zasto postavljaš uopce takva pitanja ak si prije koji sat napisao da sigurno nejde
  • Jurki
    19.2k
    On kaže da su oni svoje riješili s time kaj će im skinut 300 somova od nagrada za kvalifikacijeBryan

Taj lik nema pojma. Klasicna tovarska mitomanija.
    Ako platis kaznu, ne znaci da je problem rijesen.

Iz novina:
    "U iduće tri godine klub mora poboljšati financijske rezultate kako ne bi morao platiti ukupnu kaznu od 1.2 milijuna eura"

Po mojoj slobodnoj interpretaciji, za 3 godine ide jaca kazna, pa ako se i dalje situacija ne popravi, ide jos jaca kazna, pa zabrana potpisivanja igraca kroz xy prijelaznih rokova i u konacnici izbacivanje iz Europe.

Međutim lako za Uefu, meni nije jasno ako je Uefa njima opalila kaznu, da se tu nisu drzavne institucije ukljucile i pročačkale im poslovanje... kaj bi bilo logicno.
    Dobili ste kaznu, a istovremeno trosite desetke milijuna eura svake godine? Pa kak i otkud?
  • Goncalo Santos
    536
    Je li se dogada nesto oko pjace i hajduka ili pricamo hipotetski?

Nadam se da ce im izmust sto vise para ako ga potpisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet