• veselko tenžera
    5.5k
    Ljude koje znam jako dobro i koji su jako bliski Pjaci objavljuju po Whatsapp statusima Hajdukov dres s brojem 20 iznad kojeg stoji Pjaca, a ispod ona "loading" grafika.

Mislim da nije priča bez podloge.
  • don
    15.4k
    Zanimljiva tema,
    Kako bi reagirali da jedan od kapetana Dinama, Marko Pjaca ode dolje u Hajduk?
    FazeN

ovo si pročita na hajdukovoj sportnet temi el?
  • bbb medimurje
    4.3k
    Ljude koje znam jako dobro i koji su jako bliski Pjaci objavljuju po Whatsapp statusima Hajdukov dres s brojem 20 iznad kojeg stoji Pjaca, a ispod ona "loading" grafikaveselko tenžera

Pretpostavljam da su ti isti ljudi "navijaci" dinama
  • hardek
    5.8k
    Neka ode onda i tjt, da završimo i s time.
  • veselko tenžera
    5.5k
    ne, navijači Hajduka su. Neki od njih su aktivno sudjelovali u nekim ranijim Pjacinim transferima.
  • vjeko1701
    17.9k
    Ako se na to odluči, barem će potvrditi sve najgore kaj se o njemu pisalo prilikom odlaska.
  • skener
    6k
    Ajmo na trenutak vidjeti o čemu se ovdje radi.

Ujutro kada ste se probudili nikome ni u peti nije bilo da Pjaca ide u Hajduk. Desetak sati kasnije to se predstavlja skoro kao gotova priča.
    Što se u međuvremenu promijenilo? Koja je to informacija na osnovu koje je došlo do takvog preokreta?
    Postoji li neki izvor, članak, bilo što da je objavljeno o Pjaci?
    Nigdje nema ničega

Sada pogledajte od čega je krenula sva ova "rasprava"

I kada nakon 10 ispisanih stranica, na temelju ničega, sutra Index stavi neki bombastičan naslov svi će se čuditi
    A oni samo prate i gledaju na čemu mogu skupiti klikove
  • Nemrem99
    54

Pjaca je najbolji prijatelj s Krovinovićem i ovaj ga je zvao sto puta vjerojatno + odlican si je i s Karacicem i Melnjakom. Ima dolje jaki lobij.
    I cijela ta njegova ekipa ima zagrebackih dalmoša puno.

Tesko mi je vjerovat da bi otisao. Na stranu jel voli Dinamo kak prica ili ne, nego vise iz postovanja prema navijacima. Bio je miljenik i jos je hrpi ljudi. I kod njega mi je vise prolazila spika da voli Zagreb nekak. Lokalpatriot je, ali ova njegova prica o ljubavi prema Dinamu je uvijek bila nekako upitna.

Da ne govorim kak jos ekipa fura njegove dresove po stadionu. Mozda bi imali i paljenja u stilu Perisicevih...
  • Nemrem99
    54
    Iako, neke druge informacije govore da pikiraju Munira.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Mozda bi imali i paljenja u stilu Perisicevih...
    Ni jedan pravi navijac nebi nikad zapalio dres kluba kojeg voli i podrzava, tim paljenjem dresova su tovari samo pokazali koliko zapravo vole svoj klub...
  • badjibadara
    7.2k
    Pjaca ide u Hajduk isti tren kad mene nazove Sydney Sweeney i ponudi da provedemo vikend na Bezosovoj jahti.
  • Blueshadow86
    4k
    Što prije shvatite i pohranite si u glavu da je nogometašima igranje profesionalnog nogometa isključivo posao, to ćete se ubuduće manje iščuđavati transferima.
    Pjaca je Dinamovac, ali ni približno kao 99% nas. Igrači gledaju sebe, svoju karijeru i svoju zaradu, ukratko - gledaju svoju guzicu. Neće Pjaca čekati još mjesecima novi angažman i biti na ledu ukoliko mu tovari, karikiram, odmah nude ugovor na 2, 3 godine s plaćom od cca. 400-500 tisuća na godinu. Jebe se njemu i za Dinamo i za navijače Dinama. Svi su oni takvi. Oni to sve gledaju nekim drugim očima. Ili mi navijači to sve gledamo nekim drugim očima, kako hoćete, ali poanta je ista.
    Neka ide gdje hoće, a ako će ići kod tovara, samo će potvrditi da je sa šupka napredovao u šupčinu.
  • Odani Zgd
    795
    Što je Mudri nedavno izjavio u Podcastu,koji je još i igrač Dinama,a vezano za temu Hajduka,uopće se ne bi čudio da Pjaca ode dole,koji je uz to i slobodan
  • Crni86
    14.5k
    Jos veca sramota da bi jedan prvotno hajdukovac pa zatim dinamovac petko ispao gsopdin odbivsi odmah ikakve spomene hajduka dok bi jedan rodeni zagrebcanin koji se konstantno kune u svoju pripadnost otiso dole.

Taj se vise ziv ne bi mogo pojavit u zagrebu, a ne bi me cudilo i da ga se roditelji odrektnu od sramote
  • Masto
    100
    Nema na hipodrom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention