• CastAway1986
    3.9k
    Pitaj obitelj Marešić nek ti daju Raketin broj
  • NORTE
    19k
    Da nije Šarlija dok je odlazio s posudbe u Pafosu povukao Ivušića sa sobom u Highdug?
  • rokikaciga
    5k
    @FazeN mozda da pocnes igrat LoL s Brunom pa tako dodes do infornacija? :lol:
  • Crni86
    14.5k
    da im Pjaca ne bi donio neki igrački upgrade,ali bi opasno "prcnuli Mordor iz Zagreba" njegovim dovođenjem.Sibirski plavac

Hahahahahahahahaha, pa prcnuli bi sami sebe kad skupljaju nase odpatke. Kakvi carevi, sve im se crtat uvijek treba
  • Jay
    2.5k
    Nemoj Pjaca dolje, što ću sa čašama i dresom...

Nije glup toliko, valjda.
  • Warrior
    2
    Ivusicev transfer dolje je nesto najcudnije ikad. Nikakvu logiku ne vidim da bi frajer koji nije hajdukovac, nije iz Dalmacije, niti ima ikakve veze s njima, napustio klub gdje mu je islo dobro i njemu i klub, bio je cijenjen i korektno placen, to sve zamijenio za nered i nesigurnost koju tovarluk nosi, a lova ista ili manja kakvu je tamo imao.

I nema sanse da Pjaca napravi takvu izdaju, nikakve.
  • vjeko1701
    17.9k
    Po tome bi se dalo zaključiti da tu ima nečeg. Evo, osobno mi ne bi bilo jasno da ode dole al svakom njegovo i svakom prema zaslugama.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Stalno ponavlja da je dinamovac i da je dinamo njegov dječački klub. Valjda i sam shvaća da ni u kojem slučaju ne bi trebao tamo.

Meni se to čini kao priča s Petkovićem koju je netko provalio, a nije imala veze s vezom.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Pitao sam TarzanaFazeN

Vrlo si blizu tome da postanes hrvatski Fabrizio Romano. Neces se ni trebat javljat ljudima sami ce ti govorit insajderske.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Dinamo - Hajduk 20.9. (subota) u 17 sati. Idealan termin za gostovanje (raniji subotnji).
  • FazeN
    1.7k
    Ja sam picka materina a ne to, išao sam pitat i podjelit ovdje s vama posto imam broj od dotičnog jer smo se čuli radi nečeg prije, a ovog gore tipa neću ni komentirat
  • vjeko1701
    17.9k
    Valjda i sam shvaća da ni u kojem slučaju ne bi trebao tamo.Mali Zeus

A već smo vidjeli koliko se brzo "ja sam Dinamovac" pretvori u "Ja sam Hrvat, sve su to hrvatski klubovi." ili "Ja sam sportaš, ne znam za mržnju."
  • Mali Zeus
    19.2k
    Za Brekala pizdu me nije bilo pretjerano briga, al za Pjacu bi me baš iznenadilo neugodno.
  • Crni86
    14.5k
    brekalo ima olakotnu okolnost za koju me bas i nije briga, a to je da smo ga mi zajebali. Svejedno nije trebao ic dole i ispao je debil.

Pjaca je sam odlucio da nece maknut klauzulu (citaj smatra da vrijedi 1,2 po sezoni jos dve sezone) i onda bi otiso dole igrat za 500k. Jos nakon onog teksta i oprostaja. Meni to djeluje nerealno ali ako se desi zamjerit cu mu 10 puta vise nego brekalu zbog konteksta odlaska.
  • don
    15.4k
    ne znan zašto bi nekog posebno nervira odlazak Pjace doli, iako po meni neće.

a i iskreno, nije da me baš zanima njegova daljna karijera, a ako ode zna kakav će tretman dobit od Dinamovih navijača diljem hrvatske. Ne iz naših frustracija već da dobije šta zaslužuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet