• FazeN
    1.7k
    Taj klub živi od toga da ide kontra Dinamu, zvali su jednog Petkovića, stvarno mislite da ne bi Pjacu?
  • mrgud
    504
    Znači Pjaca bi sad igrao tamo za 400 k ,a ovdje nije htio maknuti klauzulu.Čini mi se nestvarno
  • Masto
    99
    Nek igra
  • Goncalo Santos
    537
    tad nije znao da ga nitko nece osim sarajeva
  • NKDZ86
    5.5k
    boli me tuki za pjacu, nek ode di oce, tak i tak je već ispao šupak
  • Noel
    15.3k

Malo ljudi priča o Rijeci kao jedinom pravom konkurentu u našoj ligi. To je prava donekle zdrava priča koja ima rezultate iza sebe koja ne počiva na laži i mitomaniji i nije medijski PR napuhana luzerska priča koja nema nikakve rezultate i uspjehe osim uspjeha prvog mjesta u dosuđenim penalima u Europi.

Rijeka je istina u debelom minusu već sad ali oni i ako ove godine zakažu sljedeće se opet borit za vrh.
  • Crni86
    14.5k
    Odlaskom dole potvrdio bi ono sta sam i mislio kada je odbio micanje klauzule.
  • Jurki
    19.2k
    To bi mogao značiti konačnu konsolidaciju Rijeke kao drugog hrvatskog klubaOmake

Ne znam o kakvoj se konsolidaciji radi, ali Rijeka je drugi hrvatski klub.
    Tovari su ispred Rijeke samo po navijackoj bazi i to je to.
    Sve ostalo je debelo na strani Rijeke.
  • Olmic
    5.1k
    Da bar ode Pjaca dolje, potvrdio bi da je govno
  • Sibirski plavac
    5.8k
    I na magarećoj sportnet temi neki lik baca hintove oko Pjace, ekipa se zapalila a on odgovara sudržano tvrdeći da "ne zna ništa" i onda zamišljeni smajlić pokraj toga. Možda i ima nečega u toj priči...
  • Jurki
    19.2k
    isto kak i u slucaju Brekala.. ako bu njemu gušt poslusati kak stoka pjeva o njegovom rodnom gradu, klubu iz kojega je krenul u nogomet.. onda nek ide dole i nek se jebe sa parama koje bu zaradil.
    Nije siroček jer je zaradil tolku lovu, koju svi mi ostali mozemo samo sanjati.

Ako ode dole - Ko mu jebe mater. Jos jedan smrad koji se prodal za šaku eura i bila mu puna usta ljubavi o Dinamu, kad je od tog istog Dinama imal koristi.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Čak dobar dio magaradi tvrdi da im Pjaca ne bi donio neki igrački upgrade,ali bi opasno "prcnuli Mordor iz Zagreba" njegovim dovođenjem.

Kompleksi na n-tu.

Najbitnije je "prcnut mordor", a to što ih svake godine u Europi izbacuju žnj klubovi iz žnj liga, nikom ništa. Smijeh
  • Jurki
    19.2k

Da pojednostavimo stvari. Ja kazem da volim Dinamo, da je to klub za koji navijam od malih nogu.. i onda obucem tovarski dres i igram za njih?
    Koji kurac, kaj je s glavom?

Edit: kaj se igrackog utjecaja tice, pitanje je gdje on more biti igracki upgrade.
  • ElDorado
    5.6k
    Pa nemojte prejudicirati. Polako
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Meni bi fakat bilo žao da Pjaca ode kod žgadije i nekak sumnjam da bi to napravio, ali opet... isto sam mislio i za Svinju debelu pa me brutalno razočaral, kao i Juda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet