• Big Daddy
    1.6k
    Ekipa! Ako netko zna Ivana Dolovčaka, rodjen 16.1.76, nek mu javi da sam njegovu člansku na Maksimiru našao!
  • dumitrumitu
    1.6k
    Jergović živi od toga da piše rage bait tekstove. Zanima ga nogomet kao i mene umjetničko klizanje.
  • Filip85
    596
    s trga na kojemu je 1941. bilo jedno od strašnijih zagrebačkih mučilištaElDorado

Ovaj je novinarsku praksu odrađivao u Politici, Politici Expressu i Kuriru...
  • MateG
    74
    javi se na ako ga ne nades, oni mu imaju podatke i mogu ga obavijestit vjerojatno
  • NVKOD
    7k
    Olivari (a tko drugi):

Modri su superiorno i dominantno nastavili svoj pobjednički marš u SHNL-u. Uhvatili su "suzy quatro", četvrtu uzastopnu pobjedu, imaju maksimalno mogućih dvanaest bodova, još nisu primili pogodak.

Ovo definitivno ulazi u rang s El Croaticom i "quattro stagione" :lol:
  • jedan u nizu
    15k
    Jbt clanci i naslovi:
    Jergovic napadnut u centru Zagreba.

Kad ono ..... netko mu viknuo da je govno, pa je njegova zena isla maltretirat tu zenu (koja je to viknula), a ova joj na to pokusala uzeeti mobitel iz ruke jer ju je ova isla snimati.

Jbt kakav napad.
    Dobro da nije na hitnoj jadnicak zavrsio.
  • Big Daddy
    1.6k
    Cuo sam se s njim, sve rijeseno.
  • Filip85
    596
    Skoro brutalno kao svojedobno "napad" limunima na Pupija :lol:
  • serbus
    5.3k

Svaka čast ženi da brani čast grada i kluba u sred Zagreba od govna. U tom našem igranju gospode svaki šupak misli da može pljunuti na svetinje grada. Nadam se danu kada će se takvima govna stisnuti od "mrkih pogleda".
    Imaš sve 400km južnije pa stari moj odjebi dole kad ti Zagreb smeta.
  • crophantom
    1.7k
    Pročitao sam članak pa vidim da je satira, pa cu maknuti, al naslov je i dalje nevjerojatno glup...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.