• Big Daddy
    1.6k
    Ekipa! Ako netko zna Ivana Dolovčaka, rodjen 16.1.76, nek mu javi da sam njegovu člansku na Maksimiru našao!
  • dumitrumitu
    1.6k
    Jergović živi od toga da piše rage bait tekstove. Zanima ga nogomet kao i mene umjetničko klizanje.
  • Filip85
    596
    s trga na kojemu je 1941. bilo jedno od strašnijih zagrebačkih mučilištaElDorado

Ovaj je novinarsku praksu odrađivao u Politici, Politici Expressu i Kuriru...
  • MateG
    74
    javi se na ako ga ne nades, oni mu imaju podatke i mogu ga obavijestit vjerojatno
  • NVKOD
    7k
    Olivari (a tko drugi):

Modri su superiorno i dominantno nastavili svoj pobjednički marš u SHNL-u. Uhvatili su "suzy quatro", četvrtu uzastopnu pobjedu, imaju maksimalno mogućih dvanaest bodova, još nisu primili pogodak.

Ovo definitivno ulazi u rang s El Croaticom i "quattro stagione" :lol:
  • jedan u nizu
    15k
    Jbt clanci i naslovi:
    Jergovic napadnut u centru Zagreba.

Kad ono ..... netko mu viknuo da je govno, pa je njegova zena isla maltretirat tu zenu (koja je to viknula), a ova joj na to pokusala uzeeti mobitel iz ruke jer ju je ova isla snimati.

Jbt kakav napad.
    Dobro da nije na hitnoj jadnicak zavrsio.
  • Big Daddy
    1.6k
    Cuo sam se s njim, sve rijeseno.
  • Filip85
    596
    Skoro brutalno kao svojedobno "napad" limunima na Pupija :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.