• Thor
    4.1k
    S govnarima nikad vise!
  • Jaro
    12.8k
    Kakve regionalne lige? Samo HNL...
  • serbus
    6.1k
    Svake godine netko baci taj probni balon i uvijek mu se kao bumeranga odbije u glavu. Srećom nema više glave tako da sad u našem d nevjerujem da bi zaigrali takvo nešto.
  • Ličani1986
    1.4k
    DPH Imotski je jako bitan i relevantan inače.
    Ne znam zakaj im se daje takva pažnja, nema medija koji to nije prenio.
  • FazeN
    8.9k
    Moram samo podijeliti s vama kakvi propusi u glavi su dolje, i sjećam se kad sam prije 10ak dana nešto pisao ovdje na forumu za Hajduk jedan dečko me pitao privatno zar ne mrzim Hajduk.. e sad kad smo kod mrznje

Osudio sam onog papka Vejica za njegovo ponasanje i javljali su mi se roditelji govoreći da je to izgledalo užas na terenu čak se i Šibenik javno oglasio, i onda dolaze navijači Hajduka i prijete mi, psuju obitelj i sve živo da to nije istina, a uz sve to dolazimo do finala izlike, gdje mi govore da ako je Vejic to napravio imao je vjerovatno i pravo i bio je isprovociran..
    Bože sacuvaj, mislim da dotičnim ljudima dolje u određenom broju nema spasa vise, jel moguće da mržnja prema Dinamu čak se opravdava maltretiranje djece i ponasanje onog klauna? Koliko je zapravo Dinamo velik, nekim ljudima je promijenio život i komplekse nabio da više ne mogu gledati svojim očima..
  • jakov1
    1.7k
    ako je Vejic to napravio imao je vjerovatno i pravo i bio je isprovociranFazeN

The Narcissist's Prayer

That didn't happen.
    And if it did, it wasn't that bad.
    And if it was, that's not a big deal.
    And if it is, that's not my fault.
    And if it was, I didn't mean it.
    And if I did, you deserved it.
  • db-izbjeglica
    21.7k
    Sto vise vremena prolazi i onaj najmanji dio mene koji potencijalno zeli regionalnu ligu je vise ne zeli. Odrices se svojih europskih mjesta da bi se borio za utjecaj u ligi sa madarskim milijarderima, srpskim drzavnim projektima, Ceferinovim Janezima ili igrackom pokojnog milijardera i dilera energetski picima, a za sto? Imaginarinu publiku koju bi privukla utakmica Dinamo - Maribor ili imaginarne sponzore koji bi odjednom nasli hrpu miliona da im se sponzorski slot vrti u HR i SLO.. Nista regionalno, samo HrvatskaEfes Pilsen

regionalna liga za dinamo nema nikakvog smisla.

dinamo u HNL-u ima nekoliko zvučnih protivnika, a preko istog natjecanja se izbori europa gdje ćeš dobiti dovoljan broj utakmica protiv klubova koji su jači od bilo kojih protivnika u potencijalnoj regionalnoj ligi.

karikiram, dinamo ove godine može igrati protiv rome, feyenorda, brage, basela, freiburga, lech poznana, panathinaikosa i utrechta, uz 12 utakmica protiv rijeke, hajduka i osijeka....stvarno ne vidim kakvi bi se to jači protivnici dobili u regionalnoj ligi. to je 20 "jakih utakmica" u sezoni.

to živi jedino u glavama ljudi koji pate za utakmicama sa zvezdom i partizanom.
  • miro
    10k
    S nogometnog stajalista, volio bih derbije s ciganima i grobarima, pa i sa Željom, Sarajevom, Vojvodinom...ali, kad se sjetim na što bi to ličilo i nogometno i navijački - hvala lijepa, meni je i Varaždin sasvim dobar
  • vjeko1701
    29.8k
    Jel postoji jedan sport u kojem je igranje sa ex-yu, posebno srpskim klubovima išta dobrog donijelo?
  • ZGWest
    738
    Samo to što je duboka država unutar Zvezde i Partizana kod njih mi je dovoljan razlog zašto nebi išao u regionalnu ligu.

Korupcije, nepoštenja i prljave igre bi bilo na pretek.
  • don
    22.1k
    Osudio sam onog papka Vejica za njegovo ponasanjeFazeN

di?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.