Pa dobro, o čemu mi raspravljamo ovdje? Odakle nama tajna informacija da on "zapravo" proizvodi baterije, ako se on predstavlja kao proizvođač automobila?
Kako to da smo baš svi ovdje znali i znamo da proizvodi baterije i razvija tehnologiju, a da ne možemo otić do Zubaka i uz nešto keša i kredit na 5 godina kupit njegov auto?
Ili mu taj PR radi za k ili smo mi ovdje svi hebeno natprosječno upućeni u tajne automobilske industrije..
Ili jednostavno nema tajni, a sva "prevara" u cijeloj priči je u tome što je dio ekipe mislio da ćemo uskoro imati hrvatsku daciju, a ona nikako na traku. — Neki tip sa Zapada
Evo iskreno, ja i dalje ne razumijem u čemu je točno problem.
Zapošljava li firma ljude i daje im plaće? Plaćaju li na to porez? Ako su oba odgovara da, onda je to apsolutno pozitivna stvar.
Kakav GNK?! :yikes: — xavier
pa u tom je poanta - gdje su automobili? nek on proizvede hrvatskog sandera, super stvar. — Kwedi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.