• Neron53
    2.4k

Zaradjivao je i Rakita 30 puta vise pa je dosao tovarima.
    Sve ovisi o Liviju i njegovoj "ljubavi" prema Dinamu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Pitanje Je bi li se kockao odlaskom negdje drugdje u kontekstu SP. Dinamo mu je jedini safe bet da će branit i ostat jedinica reprezentacije jer mislim da Kotarski opasno kuca na vrata
  • Kumerle
    2.1k
    Koliko sam ja upoznat s likom i djelom Livija, njemu stari ima love i "pol Zadra" i nije mu neophodna lova za život te mi iz toga aspekta nikad nije bio jasan njegov odlazak u Fenerbahce.

Sada, znajući to, vjerujem da bi se odrekao nekog novca i vratio na staru plaću pošto nema nekih sličnih ponuda, a para realno ima i oko toga ne mora brinuti.
    Mislim da je dosta zarađivao, a i zarađivat će i dalje ako dođe u Dinamo.

Jedino je pitanje koliko on želi jako doći i čega je spreman odreći se.
    Naravno, nadam se da smo prva opcija i da će reći da želi tu završiti karijeru jer u suprotnom ne mora niti dolazit, nismo mi sklonište za izbjeglice.
  • Crni86
    18.3k
    Ledinski iz vecernjeg objavio clanak. On se do sada pokazao dosta pouzdanim.

Ali i on pise da je to sve na dugom stapu. Da livi zeli dinamo i dinamo njega.
  • Orc123
    14.2k
    U ovom poslu novci za ugovor Livija sigurno nisu upitni nit bi kocili mozebitni transfer....upitni su samo Turci s kojima je muka pregovarati u vezi bilo cega....
  • don
    17.4k
    Dinamo ga želiFan

od kud ti to?
  • FazeN
    4.8k
    Livi želi nama.
    Mi želimo Livija.

O novcima uopće ne trebate raspravljati jer Livi je spreman odreći se love i pristati na sve uvjete da se vrati kući.
    Jedini problem - Turci
    Fener je odvratan klub za pregovore što ste vidjeli i na slučaju Mihe Zajca.
    Al i njima je u interesu da se riješe Livija i njegove plaće te za novog golmana stvore mjesto.
  • FazeN
    4.8k
    od kud ti to?don

Ja ti tvrdim da Dinamo želi dovesti Livakovića i već se krenulo raditi na tom. Tvrdim.
  • don
    17.4k
    super onda. Kada završi saga i kad dođe / ne dođe, saznat ćemo jesmo li ga tili.
  • FazeN
    4.8k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili ne, ali želimo ga, i već se rade neke opcije i pokušavaju naći načini da ga dopeljamo.
  • don
    17.4k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili neFazeN

ne kažen za to već da kad završi ova "saga" sa bilo kojim ishodom, saznat ćemo je li i istina da smo ga htjeli.

daj Bože da dođe :sweat:
  • keppi
    476
    Teško je nešto loše reći o Livakoviću... godinama je bio naš oslonac i maksimalno korektan lik i onda je odlučio da ide okušati sreću vani. Novi izazov, možda dodatna zarada ili što već?
    Zašto ljudi to rade.... ovdje je bio kralj, kao i recimo Oršić ili čak Ivanušec. ...za 100, 200 ili čak 500 tisuća više po sezoni. Pa i ovako si i više nego li osiguran.
    Petković nam je puno puta kidao živce, ali većina smo ga obožavali. Šta će biti krene li loše u Turskoj, pa ako dođu ozljede, pa njegova prenemaganja.... mislim da će ga šutnuti samo tako da se neće niti snaći.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Malo je neodgovorno ici po Livakovica bez plana sta s ostalim golmanima na placi. Nadam se da i tu plan postoji.
    Ocekivao sam vec bar jednog na posudbi jer Zagi je tu za nedaj Boze, jedan moze dobit minute u kupu i to je to.
  • Orc123
    14.2k
    Ja ne znam sta se opce proteze sad da je Livi otisao? A koji to igrac je duze bio u klubu od njega?! Dao je Dinamu jako puno, isto tako i Dinamo njemu! Koji se to igrac umirovio u Dinamu? Njegove suze na odlasku su bile iskrene, za razliku od nekih drugih kojima je prirodno da vole Dinamo. Deckomiz Zadra koji je zavolio Dinamo svim srcem i prati u stopu sve aktivnosti kluba za razliku od nekih domacih kakti purgera!

Decko se zelio okusati vani ali nije skocio na prvu ponudu. Mogao je davno prije otici kad su se nudile i veci movci i njemu i Dinamu ali nije. Nikad nije iskazivao nezadovoljstvo necime, uvijek davao sve od sebe. Ja zelim takvog igraca tu, a o kvalitetama ne treba uopce pricati....daleko najbolji golman Dinama u novijoj povijesti i jedan od najboljih Hrvatskih golmana. Livi akonpostoji i mala mogucnost da se vratis, dođi i budi vođa novog Dinama i jedan od nasih kapetana!
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ovo je sve na dugom štapu, ali u ovom prijelaznom roku rekonstruirat cijelu momčad, dovest dva pojačanja ranga Belje i Livakovića bi bilo stvarno nevjerojatno.

Po meni je vrlo realna opcija da on želi ovdje, jednostavno je skužio da je tu najbolje, da ima najbolje okruženje. A mi bi u tom slučaju riješili golmansku poziciju dugoročno.

Pitanje je jedino oko Fenera, ali ako nemaju drugih ponuda onda bi ga mogli pustiti za nama prihvatljivu cifru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.