• don
    15.2k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili neFazeN

ne kažen za to već da kad završi ova "saga" sa bilo kojim ishodom, saznat ćemo je li i istina da smo ga htjeli.

daj Bože da dođe :sweat:
  • keppi
    431
    Teško je nešto loše reći o Livakoviću... godinama je bio naš oslonac i maksimalno korektan lik i onda je odlučio da ide okušati sreću vani. Novi izazov, možda dodatna zarada ili što već?
    Zašto ljudi to rade.... ovdje je bio kralj, kao i recimo Oršić ili čak Ivanušec. ...za 100, 200 ili čak 500 tisuća više po sezoni. Pa i ovako si i više nego li osiguran.
    Petković nam je puno puta kidao živce, ali većina smo ga obožavali. Šta će biti krene li loše u Turskoj, pa ako dođu ozljede, pa njegova prenemaganja.... mislim da će ga šutnuti samo tako da se neće niti snaći.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Malo je neodgovorno ici po Livakovica bez plana sta s ostalim golmanima na placi. Nadam se da i tu plan postoji.
    Ocekivao sam vec bar jednog na posudbi jer Zagi je tu za nedaj Boze, jedan moze dobit minute u kupu i to je to.
  • Orc123
    12.9k
    Ja ne znam sta se opce proteze sad da je Livi otisao? A koji to igrac je duze bio u klubu od njega?! Dao je Dinamu jako puno, isto tako i Dinamo njemu! Koji se to igrac umirovio u Dinamu? Njegove suze na odlasku su bile iskrene, za razliku od nekih drugih kojima je prirodno da vole Dinamo. Deckomiz Zadra koji je zavolio Dinamo svim srcem i prati u stopu sve aktivnosti kluba za razliku od nekih domacih kakti purgera!

Decko se zelio okusati vani ali nije skocio na prvu ponudu. Mogao je davno prije otici kad su se nudile i veci movci i njemu i Dinamu ali nije. Nikad nije iskazivao nezadovoljstvo necime, uvijek davao sve od sebe. Ja zelim takvog igraca tu, a o kvalitetama ne treba uopce pricati....daleko najbolji golman Dinama u novijoj povijesti i jedan od najboljih Hrvatskih golmana. Livi akonpostoji i mala mogucnost da se vratis, dođi i budi vođa novog Dinama i jedan od nasih kapetana!
  • Teofil Kateran
    3k
    Ovo je sve na dugom štapu, ali u ovom prijelaznom roku rekonstruirat cijelu momčad, dovest dva pojačanja ranga Belje i Livakovića bi bilo stvarno nevjerojatno.

Po meni je vrlo realna opcija da on želi ovdje, jednostavno je skužio da je tu najbolje, da ima najbolje okruženje. A mi bi u tom slučaju riješili golmansku poziciju dugoročno.

Pitanje je jedino oko Fenera, ali ako nemaju drugih ponuda onda bi ga mogli pustiti za nama prihvatljivu cifru.
  • NORTE
    18.3k
    Malo je neodgovorno ici po Livakovica bez plana sta s ostalim golmanima na placi. Nadam se da i tu plan postoji.Efes Pilsen

Posudiš ih okolo klubovima koji trebaju prvu jedinicu.
  • Droljo
    20.3k
    Stvar je vrlo jednostavna. Livi ako želi nama ode fino kod direktora i kaže mu da samo dinamo dolazi u obzir ili ostaje. Dinamo može dati 1 mil na tri rate i nek se odluče u roku od tri dana. Enter
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k

Golmani se jako teško transferiraju. Zato ne može se čekati da netko od postojećih ode.
  • emilperska
    11.3k
    Kao sto rekoh gore. Ako ce Livi odrec negdje 2/3 svoje trenutne place ili barem oko 50% cime bi i dalje bio daleko najplaceniji u kadru, onda to vjv ima izgleda. S time da sam siguran da ZB nece njemu dati 50% vise od sljedeceg najplacenijeg.

Ono sto olako shvacate, a vidim da vam tu tezu ovdje guraju kao činjenicu, a to je da Livi NIJE imao ponuda. Tj da Fener za njega NIJE imao ponuda. Imali su solidnih ponuda za njega po turskim novinarima i nisu bili zadovoljni odštetom pa ne vidim zasto bi ga nama dali dzabe.

Livi nije Miha Zajc da je škartan, otpisan, nije bio na pripremama s klubom, nema drugih ponuda i da se samo ceka raskid ugovora da on osobno dobije sto vecu otpremninu. Ovo je skroz drukčija priča i zato sam skeptican zasto bi itko iz Fenera Livija dao negdje for free. Livi je itekako utrziv.

Da se razumijemo obozavam Livija, smatram da bi nam sjeo kao kec na desetku, ali ovo je po meni prenerealno i s nekim sansama u promilima, a primili ste se tog kao da je done deal.

P.S. nadam se prodaji Nevistica za 2-3m u tom slucaju.
  • FazeN
    1.1k
    Ovo je skroz drukčija priča i zato sam skeptican zasto bi itko iz Fenera Livija dao negdje for free. Livi je itekako utrziv.emilperska

Sve ima logike što pišeš, ali Fener radi na transferu onog bradonje iz Trabzona golmana Çakıra, te on neće doći ako Livi ne ode.
    Njima je interes Livija se rijesit sigurno.
    Rekao bi 100% on napusta Tursku, sad hoće nama..
    Čekamo Zvonu Bobana i njegovu magiju
  • Efes Pilsen
    12.3k
    I opet su preskupi za vecinu, pa ce bit pola place opet na nas.. Uzeli bi Livakovica za 2-3 i prodali losijeg Nevistica za isto, kome? Gdje ce Cavlina nakon debakla u Osijeku?
    Fila bi jos i mogao na posudbu, ali ono..
  • keppi
    431
    Mislim da Livi može još 5 godina biti na top razini.
    Ipak, možemo li si to financijski priuštiti?
    Nije pitanje samo odštete za Livija i njegove plaće....tu je i Nevistić u kojeg je podosta uloženo, pa podosta je uloženo i u Čavlinu.
  • emilperska
    11.3k
    Njima je interes Livija se rijesit sigurno.
    Rekao bi 100% on napusta Tursku, sad hoće nama..
    Čekamo Zvonu Bobana i njegovu magiju
    FazeN

Dao Bog.. pa da "zapisnicar" Dabac i ZB imaju slatke brige kome utupit Nevistica i za koliko :naughty:
  • FazeN
    1.1k
    Livaković je prvi golman reprezentacije, golman s iskustvom u Europi.
    Čovjek je igrao toliko velike utakmice na svjetskoj sceni(i da dodam dominirao u njima!), utakmice koje Nevistic i Cavlina ne mogu igrati na PES-u.
    Bez uvrede ikom, ali Livi ako se može se dovodi pa kasnije traži plan što ćeš s ostalima.
  • Fan
    1.3k
    Livi nije Miha Zajc da je škartan, otpisan, nije bio na pripremama s klubom, nema drugih ponuda i da se samo ceka raskid ugovora da on osobno dobije sto vecu otpremninu. Ovo je skroz drukčija priča i zato sam skeptican zasto bi itko iz Fenera Livija dao negdje for free. Livi je itekako utrziv.emilperska

Nije isto, slažem se, ali da je škartiran i otpisan, je. Moja neka logika je da čekaju ponudu koja bi ih zadovoljila, npr 7-8m eura, ali je ključno i da Livaković želi u taj klub. Sevilla, Villarreal i takvi klubovi to mogu ponudit, ali ako on tamo ne želi, može komotno reć da ostaje na Fenerovoj plaći do daljnjega, a to Fener želi pošto poto izbjeć. Zajebali su se s takvim ugovorom i traže izlaz. E sad, Livi ako želi samo i isključivo Dinamo (to zna samo on), onda tu Dinamo ima veliku pregovaračku moć i spustit tu cifru drastičnu na 3,4m eura. Uzmemo na x rata i to ti je to.

Što se ostalih golmana tiče, to bi mogao bit velik problem. Neva, Čavlina, Filipović, Zagorac + Slovenac. I ovako nam je jedan viška, a u slučaju dolaska Livija bi se morali riješit 2. Zagorca isplatit i Nevu ili Čavlinu posudit ili prodat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.