• ElDorado
    5.3k
    Možda mu Dalić preko svojih bogatih veza nađe nešto
  • Noel
    14.7k

Svi igrači igraju najviše za sebe i to je normalno. Živimo u vremenu kad više ni obraza ni poštenja. Oni odlaze i prolaze bitno je dok su tu da daju sve od sebe za Dinamo. Livaković dok je bio tu je bio pravi Dinamovac vjerujem da bi bio opet.
  • rokikaciga
    4.3k
    2m eura ako se dobro sjecam

I placa 40% poreza na taj iznos.
  • San Lorenzo
    20.9k
    Svi bi u dinamo samo zbog repke i SP, nisu to dinamovci, ne budite naivni.
    Igrači gledaju isključivo svoje interese.
    NKDZ86

Da, i?
    To vrijedi i za McKennu, i za Villara, i za Domingueza i za 15 drugih koji su došli u klub...igrači imaju korist od Dinama, Dinamo od igrača...neznam što je tu sad neko revolucionarno otkriće.
  • NKDZ86
    5.3k
    govorim za domaće dečke koji pod navodnike dolaze ili se vraćaju jer su navijači dinama i sl... A glavni motiv im je repka, a ne dinamo kaj i govore.
    Više poštujem navedene strance, nego naše kojima su puna usta dinama, pa eto vidjeli smo velike zvijezde i legende kluba, tzv. Seratore kako se ponasaju...
  • Goncalo Santos
    343
    mislim da je zavrsena ta prica s davanjem igraca Rijeci, a vjerujem da bi Miskoviceva ponuda bila: dajte nam Nevistica/Cavlinu, a zauzvrat cete mu pokriti cijelu placu i nama dati 50 posto od transfera.

Miskovicu ako zeli nekog dovest treba nabijat cijene kao sto on radi pa nek dovodi igrace iz 3. njemacke lige.
  • Filip85
    491
    Više poštujem navedene strance, nego naše kojima su puna usta dinama,NKDZ86

Upravo to, ako jedan Dominquez dostigne cijenu od 7-8 milijuna eura za dvije godine i želi otići iz Dinama osobno neću reći niti riječ protiv njega. Čovjek lani igrao LP za Barcelonu i došao u Dinamo da igra po HNL pašnjacima. No kada domaći dečko od 23 godine sili transfer van...eee....za takve se nadam da će jedina klauzula koju će vani ostvariti biti - relegation !
  • FazeN
    1.1k
    Radi gol.hr ekipe i neslužbenim informacija javite mi se u inbox i podjelim s Vama nove vijesti, provjerene.
  • Maximo
    804
    Kako bi s ovim riješili poziciju golmana
  • NKDZ86
    5.3k
    Joj kad vas @Marley čuje, a taman je još krenulo Nevu.
  • FazeN
    1.1k
    Ljudi ne mogu odgovarati više nisam znao da je ovoliko ljudi zainteresirano :lol:
    Imam neki spam
  • Masto
    45
    Nek se meni jave oni koji su dobili info od fazena da mogu u miru ic spavat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.