• emilperska
    11.6k
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom. Bzvz se zapalilo sve.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Previse je tu "slucajnosti"..zlomislic odlazi iz rijeke, rijeci fali golman. Prodaju jankovica u fener, fener se rješava golmana koji onda dodje u dinamo a dinamo onda ima viška golmana za rijeku.

KORPORACIJA
  • Fan
    1.4k
    nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.don

Ne znam čemu daješ ovom transferu 1% za realizaciju. Po meni su šanse jako velike da se realizira, ako su sve strane zainteresirane, a čini se da jesu.
    Sve što je realno: Fener se želi riješiti Livakovića što prije jer im treba oslobađanje budžeta za novog golmana, Livaković želi otići i jedna od destinacija za koje je zainteresiran je Dinamo, a sigurno bi prihvatio i drastično smanjenje plaće ako ga nitko drugi ne želi (zasad je izgleda takva situacija), Dinamo ga želi i treba sigurnu jedinicu na golu.
    Također treba uzet u obzir da Fener nerijetko i raskida ugovore sa igračima pa AKO GA NE USPIJU PRODAT (za ovo bi se neki zakačili u smislu "zašto bi raskinuli s njim ako mogu zaradit") do kraja roka (a nema baš ponuda koliko čitam i sigurno ga se žele riješit i prije da mogu dovest novog golmana prije nego bude prekasno), postoji i realna šansa da se dogovore za sporazumni i dođe u Dinamo, ako ne besplatno, za neka 2-3m eura, što je ništa ako računamo da on ima još 5-6 godina minimalno u sebi.
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
    emilperska

I mi smo htjeli odštete za Bulata, Špikića, Petkovića, Pjacu, da ne nabrajam dalje pa smo dobili kikiriki ili ništa nego smo još morali i platit odlazak. Ljudi ne računaju na njega i ako nema ponuda, htjet će ga se rješit čak i po simboličnoj cifri.
    Za pare isto mislim da bi prihvatio naš maksimum ako mu je velika želja doć, a ako nije, onda jbg, više sreće drugi put
  • Neron53
    2k

Zaradjivao je i Rakita 30 puta vise pa je dosao tovarima.
    Sve ovisi o Liviju i njegovoj "ljubavi" prema Dinamu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Pitanje Je bi li se kockao odlaskom negdje drugdje u kontekstu SP. Dinamo mu je jedini safe bet da će branit i ostat jedinica reprezentacije jer mislim da Kotarski opasno kuca na vrata
  • Kumerle
    1.4k
    Koliko sam ja upoznat s likom i djelom Livija, njemu stari ima love i "pol Zadra" i nije mu neophodna lova za život te mi iz toga aspekta nikad nije bio jasan njegov odlazak u Fenerbahce.

Sada, znajući to, vjerujem da bi se odrekao nekog novca i vratio na staru plaću pošto nema nekih sličnih ponuda, a para realno ima i oko toga ne mora brinuti.
    Mislim da je dosta zarađivao, a i zarađivat će i dalje ako dođe u Dinamo.

Jedino je pitanje koliko on želi jako doći i čega je spreman odreći se.
    Naravno, nadam se da smo prva opcija i da će reći da želi tu završiti karijeru jer u suprotnom ne mora niti dolazit, nismo mi sklonište za izbjeglice.
  • Crni86
    14.9k
    Ledinski iz vecernjeg objavio clanak. On se do sada pokazao dosta pouzdanim.

Ali i on pise da je to sve na dugom stapu. Da livi zeli dinamo i dinamo njega.
  • Orc123
    13.1k
    U ovom poslu novci za ugovor Livija sigurno nisu upitni nit bi kocili mozebitni transfer....upitni su samo Turci s kojima je muka pregovarati u vezi bilo cega....
  • don
    15.7k
    Dinamo ga želiFan

od kud ti to?
  • FazeN
    1.9k
    Livi želi nama.
    Mi želimo Livija.

O novcima uopće ne trebate raspravljati jer Livi je spreman odreći se love i pristati na sve uvjete da se vrati kući.
    Jedini problem - Turci
    Fener je odvratan klub za pregovore što ste vidjeli i na slučaju Mihe Zajca.
    Al i njima je u interesu da se riješe Livija i njegove plaće te za novog golmana stvore mjesto.
  • FazeN
    1.9k
    od kud ti to?don

Ja ti tvrdim da Dinamo želi dovesti Livakovića i već se krenulo raditi na tom. Tvrdim.
  • don
    15.7k
    super onda. Kada završi saga i kad dođe / ne dođe, saznat ćemo jesmo li ga tili.
  • FazeN
    1.9k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili ne, ali želimo ga, i već se rade neke opcije i pokušavaju naći načini da ga dopeljamo.
  • don
    15.7k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili neFazeN

ne kažen za to već da kad završi ova "saga" sa bilo kojim ishodom, saznat ćemo je li i istina da smo ga htjeli.

daj Bože da dođe :sweat:
  • keppi
    438
    Teško je nešto loše reći o Livakoviću... godinama je bio naš oslonac i maksimalno korektan lik i onda je odlučio da ide okušati sreću vani. Novi izazov, možda dodatna zarada ili što već?
    Zašto ljudi to rade.... ovdje je bio kralj, kao i recimo Oršić ili čak Ivanušec. ...za 100, 200 ili čak 500 tisuća više po sezoni. Pa i ovako si i više nego li osiguran.
    Petković nam je puno puta kidao živce, ali većina smo ga obožavali. Šta će biti krene li loše u Turskoj, pa ako dođu ozljede, pa njegova prenemaganja.... mislim da će ga šutnuti samo tako da se neće niti snaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.