• NORTE
    18.3k
    Naši golmani ionako odlaze na posudbe.
    Ako vratimo Livija:

Neva - minute i traženje transfera u idućim rokovima
    Zagi - klupa do isteka sezone
    Čavlina i Filipović - posudbe do kraja sezone
  • emilperska
    11.3k
    Nego @FazeN:

1. Sto je sa Špikićem?
    2. Što radi Cordoba?
    3. Novosti oko golmana i posudbi
    4. Hocemo li se rijesit Perica?
    5. Posudbe Zivkovic, Topic?

Ajmo malo o bitnijim i hitnijim stvarima kad si vec azuran ovdje.. :)
  • FazeN
    1.1k
    1. Sto je sa Špikićem?
    2. Što radi Cordoba?
    3. Novosti oko golmana i posudbi
    4. Hocemo li se rijesit Perica?
    5. Posudbe Zivkovic, Topic?
    emilperska

Iskren da budem nit me zanima toliko o njima kao o Liviju pa nisam ovoliko se raspitivao, ali onako što znam na prvu;

Špika pali iz Dinama,
    Cordobi se traži novi dom, zeznuto je sad kad je na glasu na tržištu radi Gijona gdje su ga šutnuli nakon lijecnickog, ali ima neki interes po novom i za njega
    Golmani su bili sigurni nis ne bi tu poduzimali, ali ako Livi dođe, biće pun k razmjestanja
    Perica želimo isplatiti manje, on ne želi, možda ga isplatimo na kraju čitav iznos
    Zivkovic otpisan. Topic odbio BiH

Možda ima što tko aktualnije ali to je ono zadnje što imam
  • rokikaciga
    4.3k
    Otpisali su mi pulena :cry:
  • Masto
    50
    Sto se nebi pustilo cordobu da divlja na desnom krilu
  • NitkoBitan
    30.3k
    Za Dinu Perica nema smisla ni oprostajnu objavu slozit, sam je izabrao svoj put muznje kluba do zadnjeg centa iako 2-3 sezone ugovora apsolutno nista ne isporucuje.
  • rokikaciga
    4.3k
    Da podsjetimo puk da je ovo Livi u suzama izjavio na oprostaju od suigraca

"Kao što svi znate, sutra letim. Jako teško mi je govoriti. Hvala vam na predivnim godinama. Dinamo mi je sve, čuvajte ga. Velika mi je želja da sutra date sve od sebe i pobijedite jer ste najbolji! Zagi, čuvaj moj dvorac i sretno vam svima. Hvala vam", jedva je prozborio Livaković
  • Jos-Optimus
    7k
    Livi je otišao zbog nagovora da mora ići van kako bi bio jedinica repke. On se tu osjećao voljen, prihvaćen i na sigurnom, a kad je tako onda je top 10 golmana svijeta. Nevistića obožavam, ali Livi je svemir, Livi je naš i nemamo mu što zamjerati, barem njemu i Orši ne bi trebali ništa spočitavati.
  • NORTE
    18.3k
    Naše prednosti u ovoj operaciji:

• Zajcov transfer
    • Boban operativac već poslovao s Fenerom
    • Livi želi u dinamo
    • Fener nema ponuda za Livija, a želi dovesti novog golmana Turčina do kraja roka
  • Ludovic IX
    9.5k
    Puno je uloženog i u bulata, b.sutala i sto smo dobili. Iskreno, mija briga je dinamo i ako je nama vrjednije imat livija nego čekati nevu i cavlinu, boli me briga za njih. Nije da su nešto previše pokazali u dinamovom dresu do sad.
  • bbb medimurje
    4.3k
    zeznuto je sad kad je na glasu na tržištu radi Gijona gdje su ga šutnuli nakon lijecnickogFazeN

a kaj je tocno bilo na ljecnickom?
  • San Lorenzo
    20.9k

To rješavaš u hodu, to su slatke brige...da ti se otvori prilika da dovedeš Salaha, nećeš ga staviti na čekanje jer imaš Špikića kojeg trebaš prodati.
  • austrijanac
    7.6k
    Ledinski je naš novinar, moguće i jedini, tako da :cool:
  • striko
    2.3k
    Jadni Nevistić nakon prvog kiksa. Gorit će nebo i zemlja :smile:
  • Borovljanin
    277

Ja bi prije imao Topića na desnom krilu. Mlađi je, naš dečko, a i mislim da bi ga teže prodali (nekom uvalili) od Cordobe. Samo je šteta što bi onda imali dva dešnjaka na desnom krilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.