• nwankwo646
    982
    3 god ugovor, isplate mu pola i riješena stvar.
  • Maximo
    823
    Ma oni bi htjeli lovu ubrat na njemu...inače bi već bio vani...
  • hardek
    7.8k
    isplate mu pola i riješena stvar.nwankwo646

S obzirom da su turci u pitanju, bit će sretan ako mu kupe avionsku kartu
  • njurci10
    313
    super vijest, btw. Kakve logike da ti s neko javi u inbox?
    Tako se može i neki novinar jednako javiti
  • Ličani1986
    1.3k
    Pa Faze i je novinar, ali na Zoni :rofl:
  • strumfich
    502
    Kreće se po kapetana.FazeN

Nadam se da Mišić ostaje kapetan u slučaju Livijevog povratka.
  • keppi
    476
    Jeli sve ovo neka šala?
    Turci žele prodati Livija, a pošto ponuda i nema baš mislim da bi bili zadovoljni sa 4-5 milja, ne da mu još plaćaju dio ugovora da ode.
    Nisam baš siguran da sve ovo ima veze s nekom realnošću.
  • slavkomao
    52
    Ako je jos ostala koja transa (rata) lako se to premosti.

Sve u svemu, Livi bi bio top transfer i u godinama koji je (30 godina) dugorocno rjesenje medu vratnicama.
    Iako turci ovu vijest plasiraju tako da uzimam info s rezervom….
  • Neron53
    2.4k
    Dovesti Livija pa odmah dogovarati za slijedece rokove jednog po jednog stopere repke, pa bekove..... :)
  • criticus
    5.5k
    za slijedece rokove jednog po jednog stopere repke, pa bekoveNeron53

Valinčića, Lisicu, Mckennu (skotski), Dominguez (spanjolski), Mišić (svi znamo da je reprezentativac), MPV (Švedski), Beljo, Stojković, Vidović.

Svi ovi su il već il u kroz godinu dvije A reprezentativci.
  • don
    17.4k
    Nisam baš siguran da sve ovo ima veze s nekom realnošću.keppi

nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Kako nama Malo za sricu treba ,haha opet tema gori , spomen novog golmana i rokaj. Da vidimo sta ce danasnji dan donjeti
  • emilperska
    12.8k
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom. Bzvz se zapalilo sve.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Previse je tu "slucajnosti"..zlomislic odlazi iz rijeke, rijeci fali golman. Prodaju jankovica u fener, fener se rješava golmana koji onda dodje u dinamo a dinamo onda ima viška golmana za rijeku.

KORPORACIJA
  • Fan
    1.8k
    nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.don

Ne znam čemu daješ ovom transferu 1% za realizaciju. Po meni su šanse jako velike da se realizira, ako su sve strane zainteresirane, a čini se da jesu.
    Sve što je realno: Fener se želi riješiti Livakovića što prije jer im treba oslobađanje budžeta za novog golmana, Livaković želi otići i jedna od destinacija za koje je zainteresiran je Dinamo, a sigurno bi prihvatio i drastično smanjenje plaće ako ga nitko drugi ne želi (zasad je izgleda takva situacija), Dinamo ga želi i treba sigurnu jedinicu na golu.
    Također treba uzet u obzir da Fener nerijetko i raskida ugovore sa igračima pa AKO GA NE USPIJU PRODAT (za ovo bi se neki zakačili u smislu "zašto bi raskinuli s njim ako mogu zaradit") do kraja roka (a nema baš ponuda koliko čitam i sigurno ga se žele riješit i prije da mogu dovest novog golmana prije nego bude prekasno), postoji i realna šansa da se dogovore za sporazumni i dođe u Dinamo, ako ne besplatno, za neka 2-3m eura, što je ništa ako računamo da on ima još 5-6 godina minimalno u sebi.
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
    emilperska

I mi smo htjeli odštete za Bulata, Špikića, Petkovića, Pjacu, da ne nabrajam dalje pa smo dobili kikiriki ili ništa nego smo još morali i platit odlazak. Ljudi ne računaju na njega i ako nema ponuda, htjet će ga se rješit čak i po simboličnoj cifri.
    Za pare isto mislim da bi prihvatio naš maksimum ako mu je velika želja doć, a ako nije, onda jbg, više sreće drugi put
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.