• don
    15.2k
    Nisam baš siguran da sve ovo ima veze s nekom realnošću.keppi

nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Kako nama Malo za sricu treba ,haha opet tema gori , spomen novog golmana i rokaj. Da vidimo sta ce danasnji dan donjeti
  • emilperska
    11.3k
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom. Bzvz se zapalilo sve.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Previse je tu "slucajnosti"..zlomislic odlazi iz rijeke, rijeci fali golman. Prodaju jankovica u fener, fener se rješava golmana koji onda dodje u dinamo a dinamo onda ima viška golmana za rijeku.

KORPORACIJA
  • Fan
    1.3k
    nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.don

Ne znam čemu daješ ovom transferu 1% za realizaciju. Po meni su šanse jako velike da se realizira, ako su sve strane zainteresirane, a čini se da jesu.
    Sve što je realno: Fener se želi riješiti Livakovića što prije jer im treba oslobađanje budžeta za novog golmana, Livaković želi otići i jedna od destinacija za koje je zainteresiran je Dinamo, a sigurno bi prihvatio i drastično smanjenje plaće ako ga nitko drugi ne želi (zasad je izgleda takva situacija), Dinamo ga želi i treba sigurnu jedinicu na golu.
    Također treba uzet u obzir da Fener nerijetko i raskida ugovore sa igračima pa AKO GA NE USPIJU PRODAT (za ovo bi se neki zakačili u smislu "zašto bi raskinuli s njim ako mogu zaradit") do kraja roka (a nema baš ponuda koliko čitam i sigurno ga se žele riješit i prije da mogu dovest novog golmana prije nego bude prekasno), postoji i realna šansa da se dogovore za sporazumni i dođe u Dinamo, ako ne besplatno, za neka 2-3m eura, što je ništa ako računamo da on ima još 5-6 godina minimalno u sebi.
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
    emilperska

I mi smo htjeli odštete za Bulata, Špikića, Petkovića, Pjacu, da ne nabrajam dalje pa smo dobili kikiriki ili ništa nego smo još morali i platit odlazak. Ljudi ne računaju na njega i ako nema ponuda, htjet će ga se rješit čak i po simboličnoj cifri.
    Za pare isto mislim da bi prihvatio naš maksimum ako mu je velika želja doć, a ako nije, onda jbg, više sreće drugi put
  • Neron53
    1.9k

Zaradjivao je i Rakita 30 puta vise pa je dosao tovarima.
    Sve ovisi o Liviju i njegovoj "ljubavi" prema Dinamu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Pitanje Je bi li se kockao odlaskom negdje drugdje u kontekstu SP. Dinamo mu je jedini safe bet da će branit i ostat jedinica reprezentacije jer mislim da Kotarski opasno kuca na vrata
  • Kumerle
    1.1k
    Koliko sam ja upoznat s likom i djelom Livija, njemu stari ima love i "pol Zadra" i nije mu neophodna lova za život te mi iz toga aspekta nikad nije bio jasan njegov odlazak u Fenerbahce.

Sada, znajući to, vjerujem da bi se odrekao nekog novca i vratio na staru plaću pošto nema nekih sličnih ponuda, a para realno ima i oko toga ne mora brinuti.
    Mislim da je dosta zarađivao, a i zarađivat će i dalje ako dođe u Dinamo.

Jedino je pitanje koliko on želi jako doći i čega je spreman odreći se.
    Naravno, nadam se da smo prva opcija i da će reći da želi tu završiti karijeru jer u suprotnom ne mora niti dolazit, nismo mi sklonište za izbjeglice.
  • Crni86
    14.1k
    Ledinski iz vecernjeg objavio clanak. On se do sada pokazao dosta pouzdanim.

Ali i on pise da je to sve na dugom stapu. Da livi zeli dinamo i dinamo njega.
  • Orc123
    12.9k
    U ovom poslu novci za ugovor Livija sigurno nisu upitni nit bi kocili mozebitni transfer....upitni su samo Turci s kojima je muka pregovarati u vezi bilo cega....
  • don
    15.2k
    Dinamo ga želiFan

od kud ti to?
  • FazeN
    1.1k
    Livi želi nama.
    Mi želimo Livija.

O novcima uopće ne trebate raspravljati jer Livi je spreman odreći se love i pristati na sve uvjete da se vrati kući.
    Jedini problem - Turci
    Fener je odvratan klub za pregovore što ste vidjeli i na slučaju Mihe Zajca.
    Al i njima je u interesu da se riješe Livija i njegove plaće te za novog golmana stvore mjesto.
  • FazeN
    1.1k
    od kud ti to?don

Ja ti tvrdim da Dinamo želi dovesti Livakovića i već se krenulo raditi na tom. Tvrdim.
  • don
    15.2k
    super onda. Kada završi saga i kad dođe / ne dođe, saznat ćemo jesmo li ga tili.
  • FazeN
    1.1k
    To je već drugi par opanaka, oće on doći ili ne, ali želimo ga, i već se rade neke opcije i pokušavaju naći načini da ga dopeljamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.