• nwankwo646
    1.3k
    3 god ugovor, isplate mu pola i riješena stvar.
  • Maximo
    1k
    Ma oni bi htjeli lovu ubrat na njemu...inače bi već bio vani...
  • hardek
    13.5k
    isplate mu pola i riješena stvar. — nwankwo646

S obzirom da su turci u pitanju, bit će sretan ako mu kupe avionsku kartu
  • njurci10
    713
    super vijest, btw. Kakve logike da ti s neko javi u inbox?
    Tako se može i neki novinar jednako javiti
  • Ličani1986
    1.4k
    Pa Faze i je novinar, ali na Zoni :rofl:
  • zoom
    505
    Kreće se po kapetana. — FazeN

Nadam se da Mišić ostaje kapetan u slučaju Livijevog povratka.
  • keppi
    625
    Jeli sve ovo neka šala?
    Turci žele prodati Livija, a pošto ponuda i nema baš mislim da bi bili zadovoljni sa 4-5 milja, ne da mu još plaćaju dio ugovora da ode.
    Nisam baš siguran da sve ovo ima veze s nekom realnošću.
  • slavkomao
    52
    Ako je jos ostala koja transa (rata) lako se to premosti.

Sve u svemu, Livi bi bio top transfer i u godinama koji je (30 godina) dugorocno rjesenje medu vratnicama.
    Iako turci ovu vijest plasiraju tako da uzimam info s rezervom….
  • Neron53
    2.8k
    Dovesti Livija pa odmah dogovarati za slijedece rokove jednog po jednog stopere repke, pa bekove..... :)
  • criticus
    9.5k
    za slijedece rokove jednog po jednog stopere repke, pa bekove — Neron53

Valinčića, Lisicu, Mckennu (skotski), Dominguez (spanjolski), Mišić (svi znamo da je reprezentativac), MPV (Švedski), Beljo, Stojković, Vidović.

Svi ovi su il već il u kroz godinu dvije A reprezentativci.
  • don
    22.6k
    Nisam baš siguran da sve ovo ima veze s nekom realnošću. — keppi

nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Kako nama Malo za sricu treba ,haha opet tema gori , spomen novog golmana i rokaj. Da vidimo sta ce danasnji dan donjeti
  • emilperska
    18.9k
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom. Bzvz se zapalilo sve.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Previse je tu "slucajnosti"..zlomislic odlazi iz rijeke, rijeci fali golman. Prodaju jankovica u fener, fener se rješava golmana koji onda dodje u dinamo a dinamo onda ima viška golmana za rijeku.

KORPORACIJA
  • Fan
    2.9k
    nema, ovdje se svi vodimo navijački i to je sasvim normalno. A ovako sa sportske i realne strane šanse za taj transfer su 1%. Naravno po meni. — don

Ne znam čemu daješ ovom transferu 1% za realizaciju. Po meni su šanse jako velike da se realizira, ako su sve strane zainteresirane, a čini se da jesu.
    Sve što je realno: Fener se želi riješiti Livakovića što prije jer im treba oslobađanje budžeta za novog golmana, Livaković želi otići i jedna od destinacija za koje je zainteresiran je Dinamo, a sigurno bi prihvatio i drastično smanjenje plaće ako ga nitko drugi ne želi (zasad je izgleda takva situacija), Dinamo ga želi i treba sigurnu jedinicu na golu.
    Također treba uzet u obzir da Fener nerijetko i raskida ugovore sa igračima pa AKO GA NE USPIJU PRODAT (za ovo bi se neki zakačili u smislu "zašto bi raskinuli s njim ako mogu zaradit") do kraja roka (a nema baš ponuda koliko čitam i sigurno ga se žele riješit i prije da mogu dovest novog golmana prije nego bude prekasno), postoji i realna šansa da se dogovore za sporazumni i dođe u Dinamo, ako ne besplatno, za neka 2-3m eura, što je ništa ako računamo da on ima još 5-6 godina minimalno u sebi.
    Nerealan povratak. Nema bas veze s vezom.

1. Turci zele odstetu i to ne simbolicnu. Sumnjam da ce to platit GNK.
    2. Livi trenutno zarađuje skoro 3 puta vise od onog što je nama plafon. Tu bi se isto neki jebački ustupci s obje strane trebali napravit.

Eventualno neka posudba, ali kroz Twitter se od turčina da iščitat da žele izvuc pare za njega, tako da skroz nerealno po meni.
    — emilperska

I mi smo htjeli odštete za Bulata, Špikića, Petkovića, Pjacu, da ne nabrajam dalje pa smo dobili kikiriki ili ništa nego smo još morali i platit odlazak. Ljudi ne računaju na njega i ako nema ponuda, htjet će ga se rješit čak i po simboličnoj cifri.
    Za pare isto mislim da bi prihvatio naš maksimum ako mu je velika želja doć, a ako nije, onda jbg, više sreće drugi put
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.