• Pacho
    20.1k

Steta za onih 50% koje smo dali za Galesica. To se moglo iskoristiti za ovo.
  • don
    21k
    "priča nije patka, ali je sve na Bobanu" :lol:

pa želi milijun igrača doć u Dinamo (ne mislin tu na Livakovića) i naravno da je sve na Bobanu, šta ne znači da će doć. A nije ni malo realno po meni.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Vida je imao solidnu karijeru u Besiktasu, uzeo tursku ligu, kup i superkup, bio standardni prvotimac 4 godine.
  • Sajla
    23k
    Livaković ima 30 godina - Neuer ima 39, Sommer 36, Szcsesny 35, Navas 38. Povratak Livija bi bio posao za duge staze. Boban mora procijeniti je li to put za dalje ili nastavljamo s golmanima koje već imamo. Srce mi kaže - vrati Livija!
  • Dani Olmić
    2.3k
    Ajde Zvone! Stavi šestu brzinu i dodaj gas i vrati nam voljenog golmana kuci :heart:
  • Keyser Soze
    20.7k
    Ja mislim da malo trčite pred rudo. Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.
  • modri-kibic
    2k
    Srce mi kaže - vrati Livija!Sajla

Srce je uvijek u pravu.
  • Noel
    23.9k

Stjepan Tomas je tamo nacionalni heroj skoro a igrao za dva najveća njihova kluba.
  • Paggini
    96.6k

Sta nije i Rapaić tamo ikona?

Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.Keyser Soze

Pa mislim da svi ovdje shvaćamo ovo, sanjamo naravno, ali jasno je da je, ako i postoji prica, jako, jako rano, odnosno u najboljem slučaju u fazi prvih kontakata
  • Keyser Soze
    20.7k
    Ma vidim da se piše da praktički samo Boban treba reći da i da je Livaković tu. Ne čini mi se baš tako.
  • Noel
    23.9k

Istina njega sam zaboravio, pada mi napamet i Marijan Mrmić koji je isto legenda Bešiktaša po njima.
  • Paggini
    96.6k

Ma dobro, to je tipicna Zona dramaticnost radi efekta, mislim da se ekipa vise zajebava nego ozbiljno misli
  • Orc123
    16.8k
    Dolaskom Livija, rijeseno pitanje golmana narednih 5-6 godina....
  • FazeN
    8k
    Ma vidim da se piše da praktički samo Boban treba reći da i da je Livaković tu. Ne čini mi se baš tako.Keyser Soze

Ne treba samo reći slažem se s tobom narativ je bezveze taj, ali treba samo biti Zvone Boban kao ovo ljeto.
    Livi želi doći.
    Fener želi se riješiti njega jer dovode novog golmana a treba osloboditi budžet, te dok njega ne riješe nema novog golmana.
    Treba samo započeti posao i biti Zvone Boban
    Ostalo će doći samo od sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.