• Ludovic IX
    9.5k
    trik iz fm-a. Obrambenom igraču ugradit klauzulu da ako zabije 50 golova , isplaćujes klubu koji je prodao igrača 10 milja ili tak nešto.
  • Pacho
    3.7k

Mozemo ako treba kreirati hrpu turskih botova pa dodatno pojacati te prijetnje.

espresso-classy.gif
  • Keyser Soze
    15.4k
    Ja sam čuo da je kontakta bilo, ali da je sve jako daleko od završetka i da se više radi o klasičnom ispitivanju terena nego o nekakvom ozbiljnom poslu.
  • Pacho
    3.7k

Steta za onih 50% koje smo dali za Galesica. To se moglo iskoristiti za ovo.
  • don
    15.2k
    "priča nije patka, ali je sve na Bobanu" :lol:

pa želi milijun igrača doć u Dinamo (ne mislin tu na Livakovića) i naravno da je sve na Bobanu, šta ne znači da će doć. A nije ni malo realno po meni.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    Vida je imao solidnu karijeru u Besiktasu, uzeo tursku ligu, kup i superkup, bio standardni prvotimac 4 godine.
  • Nolifer
    12.2k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi Ga (Livija) od zla, Amen! :pray:
  • Sajla
    12k
    Livaković ima 30 godina - Neuer ima 39, Sommer 36, Szcsesny 35, Navas 38. Povratak Livija bi bio posao za duge staze. Boban mora procijeniti je li to put za dalje ili nastavljamo s golmanima koje već imamo. Srce mi kaže - vrati Livija!
  • Dani Olmić
    1.9k
    Ajde Zvone! Stavi šestu brzinu i dodaj gas i vrati nam voljenog golmana kuci :heart:
  • Keyser Soze
    15.4k
    Ja mislim da malo trčite pred rudo. Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.
  • modri-kibic
    735
    Srce mi kaže - vrati Livija!Sajla

Srce je uvijek u pravu.
  • Noel
    14.7k

Stjepan Tomas je tamo nacionalni heroj skoro a igrao za dva najveća njihova kluba.
  • Paggini
    64.2k

Sta nije i Rapaić tamo ikona?

Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.Keyser Soze

Pa mislim da svi ovdje shvaćamo ovo, sanjamo naravno, ali jasno je da je, ako i postoji prica, jako, jako rano, odnosno u najboljem slučaju u fazi prvih kontakata
  • Keyser Soze
    15.4k
    Ma vidim da se piše da praktički samo Boban treba reći da i da je Livaković tu. Ne čini mi se baš tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.